Palvelut

Säätiöiden talous- ja palkkahallinto

Hoidamme kokonaisvaltaisesti säätiöiden ja yleishyödyllisten yhteisöjen taloushallintoa.
Oma kirjanpitäjä on kumppani, joka tukee ja opastaa asiakastaan tarpeen mukaan.

Säätiöiden talous- ja palkkahallinto

Premiumin kokenut säätiöiden taloushallinnon tiimi vastaa kokonaisvaltaisesti säätiöiden ja yleishyödyllisten yhdistysten taloushallinnosta aina tilinpäätökseen ja lakisääteiseen vuosiselvitykseen asti. Premium on luotettava tilitoimisto säätiöille ja yhdistyksille.

Säätiön olemassaolon tarkoitus on edistää jotain tiettyä asiaa ja/tai toimintoa ja säätiön varojen hallinta tähtää vain säätiön tarkoituksen täyttämiseen. Säätiön toimintaa ohjaa säätiön omien sääntöjen lisäksi säätiölainsäädäntö. Säätiö voi olla toiminnallinen eli harjoittaa tarkoituksensa mukaista toimintaa itse tai apurahoja jakava säätiö, joka mahdollistaa tarkoituksensa mukaisen toiminnan edistämisen jakamalla apurahoja toiminnan toteuttamiseen.

Premiumin säätiöpalvelun asiantuntemus säätiöiden toiminnasta on karttunut jo vuosien ajalta. ​Palveluksessanne meillä on tiimi, jolla on kokemusta ja tietotaitoa säätiöiden ja muiden yleishyödyllisten yhteisöjen kirjanpidosta, verotuksesta ja oikeudellisista kysymyksistä sekä muista toiminnan erityispiirteistä. ​ Ammattilaisillamme on raudanluja ja laaja-alainen kokemus erikokoisten ja erilaisilla toimialoilla toimivien säätiöiden ja yhdistysten toiminnasta.​ Toimimme kiinteästi yhteistyössä säätiöiden asiamiesten, varainhoitajien ja tilintarkastajien kanssa. 

Suomessa säätiöiden toimintaa valvoo ja ohjaa Patentti- ja rekisterihallitus ja seuraamme aktiivisesti PRH:n ohjeistuksia ja tiedotteita. Olemme aina ajan tasalla siitä, mitä säätiöiltä vaaditaan ja mitä muutoksia on huomioitava ja avustamme asiakkaita toteuttamaan tarvittavat toimenpiteet.

Palvelu sisältää

  • Kirjanpito
  • Tilinpäätös
  • Vuosi-ilmoitukset
  • Palkkahallinto
  • Säätiöiden apurahapalvelut
  • Säätiöiden lakipalvelut
  • Säätiöiden perustamiset ja neuvonta
  • Säätiöiden kokouspalvelu

Lisää meidän palveluistamme

Ota yhteyttä

Okayasu Yukiko - Premium Group

Okayasu Yukiko

Kirjanpitäjä

Yukiko Okayasulla on pitkä työura taloushallintoalalla, sekä Suomessa että Japanissa. Yukikon erikoisosaamiseen kuuluvat yritysten (Oy, Tmi), säätiöiden ja yhdistysten kirjanpito, säätiötiimissä vuodesta 2020

Kielitaito: suomi, japani ja englanti

Lemallem Päivi - Premium Group

Lemallem Päivi

Palkanlaskija PHT

Päivi Lemallem on pitkän linjan pankkilainen ja palkanlaskennan ammattilainen. Premiumilla Päivin vastuualueena ovat säätiöiden ja yhdistysten palkkahallinto, säätiötiimissä vuodesta 2017.

Kielitaito: suomi, ruotsi ja englanti

Pylvinen Teija - Premium Group

Pylvinen Teija

Kirjanpitäjä

Teija Pylvisellä on pitkä rahoitus- ja taloushallintoalan työkokemus. Teija  on toiminut säätiöiden ja yhdistysten kirjanpidon parissa säätiötiimissä vuodesta 2010.

Kielitaito : suomi, ruotsi ja englanti

Seppäläinen Eeva-Maria - Premium Group

Seppäläinen Eeva-Maria

Kirjanpitäjä

Eeva-Maria Seppäläinen on tehnyt pitkän uran kulttuurialalla sekä yhdistysten hallinnollisissa tehtävissä, mistä opintojen myötä vaihtanut taloushallinnon tehtäviin. Säätiöiden kirjanpitotiimissä Eeva-Maria on toiminut vuodesta 2017.

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

Kokljuschkin Nina - Premium Group

Kokljuschkin Nina

Kirjanpitäjä

Nina Kokljuschkinilla on pitkä  taloushallinnon ja rahoitusalan työkokemus. Nina on toiminut säätiöiden ja yhdistysten kirjanpidon parissa säätiötiimissä vuodesta 1987.

Kielitaito: suomi, ruotsi ja englanti

Laineenoja Paula - Premium Group

Laineenoja Paula

Kirjanpitäjä KLT

Paula Laineenoja on tehnyt kattavan uran taloushallinto- ja rahoitusalalla. Valmistuttuaan tradenomiksi hän siirtyi säätiö- ja kirjanpitopalveluihin, säätiötiimissä vuodesta 2007.

Kielitaito: suomi, ruotsi ja englanti

Peltonen Hanna - Premium Group

Peltonen Hanna

Johtava kirjanpitäjä KLT

Hanna Peltosella on rautainen ammattitaito taloushallinnon tehtävistä. Jo vuodesta 1995 hän on toiminut säätiöiden ja yleishyödyllisten yhteisöjen kirjanpidon parissa. Hanna toimii säätiötiimissä johtavana kirjanpitäjänä ja on alansa erikoisasiantuntija.

Kielitaito : suomi, ruotsi ja englanti

Hakkarainen Kati - Premium Group

Hakkarainen Kati

Junior kirjanpitäjä
(vanhempainvapaalla)

Kati Hakkaraisella on monipuolinen työkokemus erilaisista assistentin tehtävistä sekä Premiumissa lakipalveluiden avustavista tehtävistä. Premiumissa Kati aloitti vuonna 2017 ja säätiötiimissä juniorikirjanpitäjänä alkuvuodesta 2022.

Palvelukielet: suomi, ruotsi, englanti ja saksa

Referenssiasiakkaidemme tarinoita

https://www.premiumgroup.fi/referenssit/premium-groupin-saatiotiimi-suomen-kokenein/

“Premium Groupin säätiötiimi on Suomen kokenein”

https://www.premiumgroup.fi/referenssit/premium-group-hionut-kirjanpitokulumme-minimiin/

“Premium Group on hionut kirjanpitokulumme minimiin”

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605

Voit olla myös suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme