Palvelut

Säätiöiden tukipalvelut

Asiantuntijamme ovat käytettävissä oman tarpeen mukaan, jolloin omia resursseja ei tarvitse sitoa muuhun kuin omaan perustoimintaan.

Säätiöiden tukipalvelut

Sujuva toiminta edellyttää vaihtelevasti erilaisia tukitoimia varsinaisen toiminannan ylläpitämiseen. Kattavan taloushallintopalvelun lisäksi Premiumin palvelut sisältävät säätiöiden toimintaa tukevia palveluita. Asiantuntijamme ovat helposti tavoitettavissa joko suoraan tai oman yhteyshenkilön kautta.

Lakipalvelut

Juristimme ovat käytettävissä kaikissa säätiön tai yhdistyksen toimintaan liittyvissä asioissa. Hoidamme säätiöiden perustamisasiat, sulautumiset ja yhtiöittämiset kuin myös sääntömuutokset.

Meiltä saa apua sopimusasioissa, henkilöstöasioissa tai esimerkiksi kiinteistöomistuksiin ja vuokrasopimuksiin liittyvissä asioissa.

Palvelun hinta 250,00 eur / h + alv 24 %

Apurahahallintopalvelut

Apurahapalvelumme räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisesti, ja voimme hoitaa koko apurahaprosessin aina hakemusten vastaanotosta maksatukseen, viranomaisilmoituksiin ja käyttöselvitysten tarkistamiseen.

Joskus voi olla tarvetta ulkoistaa vain maksuliikenteen hoito ja viranomaisilmoitukset, sekin onnistuu.

Palvelun hinta 80,00 eur / h + alv 24 %

Premium Kokouspalvelu

Kokouspalvelu on hyödyllinen resurssi kokousten järjestämiseksi. Kokoussihteeri avustaa kokousjär-jestelyissä aina kutsuista lähtien sekä itse kokouksessa tarpeen mukaan.

Tarvittaessa hoidamme järjestelyt ja kokouksen kokonaisvaltaisesti, puheenjohtajasta pöytäkirjan allekirjoituksiin asiakkaan kanssa erikseen sovittavassa laajuudessa

Kokoussihteeri 250,00 eur / h + alv 24 %
Kokouspalvelu 250,00 eur / h + alv 24 %

HR Assistentti

Työsuhteeseen liittyy paljon sekä operatiivisia että lakisääteisiä asioita. HR assistentti on joustava resurssi henkilöstöhallinnon asioissa.

HR assistentti on käytettävissä tarpeen mukaan ja palvelun laajuus voi vaihdella eri aikoina.

Palvelun hinta 90,00 eur / h + alv 24 %

Ota yhteyttä

Peltonen Hanna - Premium Group

Peltonen Hanna

Johtava kirjanpitäjä KLT

Hanna Peltosella on rautainen ammattitaito taloushallinnon tehtävistä. Jo vuodesta 1995 hän on toiminut säätiöiden ja yleishyödyllisten yhteisöjen kirjanpidon parissa. Hanna toimii säätiötiimissä johtavana kirjanpitäjänä ja on alansa erikoisasiantuntija.

Kielitaito : suomi, ruotsi ja englanti

Nyman Nea - Premium Group

Nyman Nea

Lakimies OTM

Nea Nyman on toiminut Premiumilla lakimiehenä vuoden 2017 alusta alkaen. Sitä ennen hän työskenteli toisessa lakitoimistoissa sekä kasvuyhtiöiden ja rahoituksen parissa. Premiumilla Nea avustaa eri kokoisia yritysasiakkaita niiden koko elinkaaren ajan – aina yhtiön perustamisesta sen myyntiin. Lisäksi Nea avustaa asiakkaitamme erilaisissa säätiöihin liittyvissä kysymyksissä.

  • yritysjuridiikka
  • sopimusoikeus
  • vero-oikeus

Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti

Hakkarainen Kati - Premium Group

Hakkarainen Kati

Junior kirjanpitäjä
(vanhempainvapaalla)

Kati Hakkaraisella on monipuolinen työkokemus erilaisista assistentin tehtävistä sekä Premiumissa lakipalveluiden avustavista tehtävistä. Premiumissa Kati aloitti vuonna 2017 ja säätiötiimissä juniorikirjanpitäjänä alkuvuodesta 2022.

Palvelukielet: suomi, ruotsi, englanti ja saksa

Saarinen Jonna - Premium Group

Saarinen Jonna

Viestintä
Hallinto

Palvelukielet: suomi

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605

Voit olla myös suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme