Palvelut

Premium Kokouspalvelu

Premium tarjoaa asiakkailleen Premium Kokouspalvelun asiakkaiden toiminnan vaatimien kokousten järjestämiseen.

Premium Kokouspalvelu

Varsinaisen toiminnan suunnittelemiseksi, edistämiseksi ja yleisesti asioiden päättämiseksi pidetään lähes kaikissa toimivissa organisaatioissa erilaisia kokouksia ja tapaamisia. Sen lisäksi, että kokouksia pidetään monen muotoisena yleisesti asioiden edistämiseksi, on yritysten, säätiöiden ja yhdistysten pidettävä säännöllisesti laissa ja säännöissä määrätyt kokoukset.  Kokoukset ovat siten usein määrämuotoisia ja sekä tapoihin että sääntöihin sidottuja vuorovaikutustilanteita. Onnistunut kokous edellyttää hyvää kokoustaitoa ja -tekniikkaa; jokainen osapuoli tiedostaa oman roolinsa ja vaaditut toimintatavat sekä kokouksen kulkuun vaaditut tai vaikuttavat säännöt.

Kokouksen järjestävälle taholle on usein tehokkaampaa pyytää kokouksen järjestämiseen ja puheenjohtajan tai sihteerin toimeen apua ulkopuoliselta asiantuntijalta. Tällöin varmistutaan siitä, että kokous etenee asianmukaisesti ja kokouksessa noudatetaan sen edellyttämiä muotoseikkoja. 

Premium tarjoaa asiakkailleen Premium Kokouspalvelun asiakkaiden toiminnan vaatimien kokousten järjestämiseen. Vastaamme kokouksesta kokonaisvaltaisesti tai asiakkaan kanssa sovitussa laajuudessa. Premiumin kokeneet asiantuntijat huolehtivat siitä, että kokous sujuu oikein ja asiantuntevasti alusta loppuun saakka. Kokous on myös mahdollista järjestää etäkokouksena puhelin- ja videoyhteyksien avulla, jolloin Premium vastaa myös kokoustekniikasta.

 

Tarjoamme joustavat vaihtoehdot kokouspalveluissamme. Voit valita tarpeesi mukaan joko kokonaisvaltaisen kokouspalvelun tai avustavan kokoussihteerin. Näin voit räätälöidä palvelun juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Premium Kokouspalvelu sisältää:

  • puheenjohtajan ja/tai sihteerin
  • kokouksen max. 3 h Premiumin tai asiakkaan tiloissa tai etäkokouksena, jolloin Premium vastaa myös tekniikasta
  • kokouksen ulkopuolisen työn 2 h (kokouksen valmistelu, agenda, kokouskutsut ja pöytäkirja)

Palvelun hinta 1 800 eur
(+ alv 24%)

Premium Kokoussihteeri sisältää:

  • kokouksen sihteerin
  • kokouskutsujen lähettämisen ja
  • kokousjärjestelyissä avustamisen

Palvelun hinta 250 eur / h
(+ alv 24%)

Asiakkaallemme on myös mahdollistaa järjestää Premiumin tiloissa yrityksen oma tiimipalaveri, johtoryhmän palaveri tms. tilavuokran hinnalla 100,00 eur/h

Yritysten sisäisiin palavereihin Premiumin asiantuntija osallistuu tarvittaessa tuntihinnalla 300,00 eur / h (+alv 24%)

Ota yhteyttä

Nyman Nea - Premium Group

Nyman Nea

Lakimies OTM

Nea Nyman on toiminut Premiumilla lakimiehenä vuoden 2017 alusta alkaen. Sitä ennen hän työskenteli toisessa lakitoimistoissa sekä kasvuyhtiöiden ja rahoituksen parissa. Premiumilla Nea avustaa eri kokoisia yritysasiakkaita niiden koko elinkaaren ajan – aina yhtiön perustamisesta sen myyntiin. Lisäksi Nea avustaa asiakkaitamme erilaisissa säätiöihin liittyvissä kysymyksissä.

  • yritysjuridiikka
  • sopimusoikeus
  • vero-oikeus

Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti

Heikkinen Jaana - Premium Group

Heikkinen Jaana

Toimitusjohtaja – Premium Group, KTM

Jaana Heikkinen vastaa Premiumin toiminnan kehittämisestä ja eteenpäin viemisestä Premium Groupin toimitusjohtajana. Rahoitusalalla pitkän uran tehnyt Jaana on ollut vahvasti mukana Premiumin ainutlaatuista Laki ja Talous palvelumallin syventämisessä ja laajentamisessa.

Hänen työnkuvaansa kuuluu myös vahvasti työn sekä henkilöstön johtaminen. Jaanalle on alusta asti ollut tärkeää, että Premium on hyvä ja kannustava työnantaja ja siksi hän on yhdessä johtoryhmän kanssa panostanut hyvän yrityskulttuurin luomiseen.

KTM

Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605

Voit olla myös suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme