Palvelut

Yritysten talous- ja palkkahallinto

Premiumin taloushallintopalvelut kattavat yritysten talousasiat. Seuraamme lainsäädännön muutoksia ja konsultoimme taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyvissä kysymyksissä.

Premiumin yritysten taloushallintopalvelu palvelee laajasti yrittäjiä eri toimialoilla ja eri kokoisissa yrityksissä. Premium on oikea valinta, kun yritykselle tulee tarpeelliseksi oman taloushallinnon ulkoistaminen. Meiltä saa myös neuvontaa aloittavalle yrittäjälle.

Tarjoamme asiantuntemusta ja kokonaisvaltaista tukea yrityksesi talousasioiden hallintaan ja seurantaan. Toimintamme ei rajoitu pelkästään kuittien kirjaamiseen ja tilinpäätöksen tekemiseen vaan haluamme olla yrittäjän tukena ja avustaa yrittäjää vaativissakin asioissa. Seuraamme lainsäädännön muutoksia ja neuvomme, opastamme ja konsultoimme taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyvissä kysymyksissä. Saat oman yhteyshenkilön, jonka kanssa kaikki asiakkuuteen liittyvien asioiden hoito sujuu vaivattomasti.

Me huolehdimme siitä, että olemme ajan tasalla taloushallintoalan vaatimuksista ja muutoksista sekä kehityksestä. Meillä toiminta on aina varmistettu riippumatta lomista ja sairastumisista. Huolehdimme myös, että henkilökuntamme on aina koulutettu alan muutosten myötä. Sinä voit yrittäjänä keskittää voimavarat ja resurssit juuri omaan ydintoimintaan eikä taloushallinnon muutosten pohtimiseen.

Yrityksille taloushallinnon ulkoistaminen alan asiantuntijalle on aina hyötyjä tarjoava ratkaisu. Ulkoistetun toiminnon kustannus on aina oikeassa suhteessa vaadittuun työmäärään, ei palkattuun henkilöstöön tai liikevaihtoon. Asiakkaanamme saat oman kirjanpitäjäsi kautta ulkopuolisen ja puolueettoman näkemyksen yrityksesi tilasta​. Kirjanpitäjämme ja muiden Premiumin asiantuntijoiden avulla saat aina ammattilaisen avun ja neuvot juuri oman tarpeen mukaisesti. Taloushallinnon ammattilaisena Premium pystyy tarjoamaan yrityksellesi kaikki ulkoistetun taloushallinnon edut.

Monet kirjanpidon ja taloushallinnon kysymykset kuuluvat kiinteästi omaisuusjärjestelyihin ja sopimusasioihin tai verotukseen. Taloushallintomme asiakkaille on aina saatavillaan asiantuntevan juristin apua juridista osaamista vaativiin asioihin. Jokaisen yrityksen tärkeimpiä kumppaneita ovat hyvä kirjanpitäjä ja veroasiantuntija, Premiumista löydät molemmat.

Hoidamme myös palkkahallinnon ​ja tarvittaessa henkilöstöhallinnon ohjauksen.

Premiumin kattavat yrittäjän palvelut tekevät Premiumista hyvän tilitoimiston yrityksille.

Hinta alkaen 95 eur / kk + alv

5 hyvää syytä ulkoistaa taloushallinto

  • Saat ulkopuolisen, puolueettoman näkemyksen yrityksen tilasta 
  • Varamiesjärjestelyt, oman kirjanpitäjäsi poissaolot eivät vaikuta kirjanpidon hoitamiseen 
  • Yritys maksaa vain kirjanpidon työstä, ei henkilöstökuluja 
  • Palkkakulujen lisäksi säästät myös kirjanpitäjän koulutuskustannuksissa
  • Aina ammattilaisen apu ja neuvot saatavilla oman tarpeen mukaisesti 

5 hyvää syytä maksaa hyvästä kirjanpitäjästä

  • Kirjanpidon oikeellisuus säästää turhilta kuluilta – ammattimainen kirjanpitäjä on ajan tasalla ja lainsäädännön muutokset tulevat heti huomioitua 
  • Sähköinen kirjanpito – ei paperiarkistoa ja kaikki tieto helposti eri osapuolien saatavilla, koulutettu kirjanpitäjä osaa käyttää järjestelmiä tämän päivän tarpeiden mukaisesti 
  • Kirjanpitäjä on yrittäjän tuki, joka tuntee alasi – saat henkilökohtaista palvelua 
  • Yrittäjänä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi – kirjanpito on aina ajan tasalla oman alansa ammattilaisen toimesta 
  • Saat avun yrityksesi talouden suunnitteluun – yhteistyö kirjanpitäjäsi kanssa on kustannustehokasta 

Lisää meidän palveluistamme

Ota yhteyttä

Hämäläinen Johanna - Premium Group

Hämäläinen Johanna

Johtava kirjanpitäjä
Osakas

Johanna Hämäläisellä on kokemusta taloushallinnon tehtävistä yli 20 vuoden ajalta, mukaan lukien useita vuosia tilitoimistossa. Johanna on erikoistunut mm. sijoitusyhtiöiden kirjanpitoon, start-upeihin ja controller-palveluihin. Lisäksi hän auttaa uusia yrittäjiä talousasioiden haltuunotossa.

Filosofian Maisteri/FM

Auktorisoitu Procountor-osaaja

Palvelukielet: suomi, englanti ja ruotsi

Keloaho Mia - Premium Group

Keloaho Mia

Kirjanpitäjä

Mia Keloaho on työskennellyt taloushallinnon tehtävissä jo lähes kolme vuosikymmentä, joista yli 10 vuotta tilitoimistoissa. Palkanlaskenta on osa Mian työnkuvaa suuren osan työuraa. Erikoisosaamisena ravintoloiden kirjanpito.

Merkonomi
Taloushallinnon ammattitutkinto

Sertifioitu Procountor-osaaja
Sertifioitu Palkka-asiantuntija

Palvelukielet: suomi ja englanti

Latvala-Kerttula Jaana - Premium Group

Latvala-Kerttula Jaana

Kirjanpitäjä
Palkanlaskija

Jaana Latvala-Kerttula on tehnyt pitkän uran taloushallinnon alalla. Jaanan erityisosaamiseen kuuluvat palkanlaskenta, sijoitusyhtiöt, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt, sekä graafinen teollisuus.

Merkonomi, FKT

Sertifioitu Procountor –osaaja

Palvelukielet: suomi ja englanti

Kambla-Kuosmanen Ingrid - Premium Group

Kambla-Kuosmanen Ingrid

Kirjanpitäjä

Ingrid Kambla-Kuosmasella on pitkä kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja yksityisyrittäjyydestä. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat ravintola- ja kampaamoala joista hänellä on kummastakin yli 10 vuoden työkokemus. Premiumille Ingrid siirtyi taloushallinnon opintoihin kuuluvan työharjoittelun myötä ja työskentelee nykyään yritysten taloushallinnossa kirjanpitäjänä.

Merkonomi

Palvelukielet: suomi, viro, venäjä ja englanti

Heinonen Birgitta - Premium Group

Heinonen Birgitta

Kirjanpitäjä

Cretu Alina - Premium Group

Cretu Alina

Junior kirjanpitäjä

Alina Cretu on opiskellut Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa Degree Programme in International Business Specialisation, pääaineenaan Financial Management. Alinan erityisosaamisena on franchising yritysten kirjanpito ja samoihin tehtäviin hän siirtyi Premiumille vuoden 2022 alussa

Palvelukielet: englanti ja suomi

Sharon Kati - Premium Group

Sharon Kati

Junior kirjanpitäjä

Kati Sharon työskenteli ennen uraa taloushallinnon parissa, ravintola-alalla noin 20 vuotta, joista 10 vuotta esimiesasemassa ja tuntee alan kiemurat läpikotaisin. Alanvaihdoksen myötä Kati siirtyi Premiumille, yritysten taloushallintoon juniori kirjanpitäjäksi.

Merkonomi

Sertifioitu Procountor-osaaja
Advisor kirjanpitäjä

Palvelukielet: suomi ja englanti

Gripenberg Maria - Premium Group

Gripenberg Maria

Junior kirjanpitäjä

Referenssiasiakkaidemme tarinoita

https://www.premiumgroup.fi/referenssit/asioiden-hoitaminen-yhden-tahon-kanssa-tuo-yrittajalle-helppoutta-ja-sujuvuutta-arkeen/

Asioiden hoitaminen yhden tahon kanssa tuo yrittäjälle helppoutta ja sujuvuutta arkeen

https://www.premiumgroup.fi/referenssit/nopea-reagointi-ennakointi-tavoitettavuus-ja-asioiden-mutkaton-hoito-ovat-sujuvan-yhteistyon-edellytyksia/

“Nopea reagointi, ennakointi, tavoitettavuus ja asioiden mutkaton hoito ovat sujuvan yhteistyön edellytyksiä”

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605