Palvelut

Laki- ja talouspalveluita räätälöidysti asiakkaille, yhdeltä tiimiltä, ketterällä toimintamallilla.

Premiumin palvelut

Premium Groupin asiantuntijat ovat apunasi ja tukenasi niin päivittäisissä kuin ainutlaatuisissa ja yllättävissäkin laki- ja talousasioissa. Palvelumme kattavat niin yritysten, säätiöiden ja yhdistysten kuin yksityishenkilöidenkin tarpeet. Oli kyse sitten yrityksen kirjanpidosta, yrityskaupasta tai yksityishenkilön perinnönjaosta, auttaa monipuolinen, asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilöstömme sinua kaikissa lakiin ja talouteen liittyvissä asioissa luotettavasti. Räätälöimme tarvittaessa laki- ja talouspuolen ammattilaisistamme tiimin juuri sinun tarpeeseesi.

Keskittämällä kaikki tarvitsemasi laki- ja talouspalvelut Premiumille varmistut siitä, että asiasi ovat aina ajan tasalla ja asiantuntevasti hoidettu. Tämä taas varmistaa sen, että ainutlaatuisten tilanteiden ilmetessä voi päätöksiä tehdä nopeasti ja oikean tiedon perusteella.

Asioiden säännöllinen, proaktiivinen hoito ja tulevan ennakointi ovat sujuvan toiminnan perusta. Kun tieto on ajan tasalla, vältytään suurilta yllätyksiltä, ja kulutkin pysyvät aisoissa. Monipuolisesta ammattilaisjoukkueestamme löytyy aina asian kuin asian ammattitaito ja viime käden tieto. Meidän käsissämme talous ja laki sulautuvat yhdeksi helposti lähestyttäväksi kokonaisuudeksi, ja sinun tarvitsee vain keskittyä olennaiseen.

 

Lataa Premium Groupin esite tästä.

Laki­palvelut

Premiumin lakipalvelut tarjoavat asiantuntevaa ja korkealuokkaista juridista neuvontaa ja toteutusta yrityksille, säätiöille ja yksityishenkilöille luottamuksellisesti ja kustannustehokkaasti. Meiltä saat apua ja tukea missä tahansa lakiasiassa ja  sovitamme aina palvelumme asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarvittaessa muodostamme tiimin talouspuolen ammattilaistemme kanssa tarjotaksemme asiakkaallemme monipuolisen ja kaiken kattavan asiantuntijuuden. Vahvuutemme on kokonaisvaltaisuus.

Yksityishenkilönä saat meiltä apua esimerkiksi perintösuunnittelussa tai verojuridiikassa. Otamme huomioon myös yksityisasiakkaamme perilliset ja lähipiirin osana luottamukseen perustuvaa asiakassuhdetta. Toteutamme yksinkertaisia, käyttökelpoisia ja oikein mitoitettuja ratkaisuja ja toimimme asiakkaidemme yksityisyyttä kunnioittaen.

Yrityksille tarjoamme palveluja koko yrityksen elinkaaren mitalta niin yrityksen perustamisessa, sopimuksissa, yrityskaupoissa tai sukupolvenvaihdoksessa. Ymmärrämme, miltä tuntuu istua toisella puolella pöytää, sillä meillä on laaja ja pitkäaikainen kokemus kasvuyrittäjänä toimimisesta.

Palvelumme säätiöille ja yhdistyksille kattavat koko yhdistyksen elinkaaren aina sen perustamisesta mahdolliseen lopettamiseen. Hoidamme päivittäiset asiat ja olemme tukena ja apuna kaikissa toimintaan liittyvissä asioissa. Ammattilaisillamme on raudanluja ja laaja-alainen kokemus erikokoisten ja erilaisilla toimialoilla toimivien säätiöiden ja yhdistysten toiminnasta.

Läheiseen kanssakäymiseen asiakkaamme kanssa kuuluu myös haastaminen miettimään asioita uudelta kantilta. Keskustelemme ja tuemme päätöksentekoa.

Yritysjuridiikka ja rakennejärjestelyt
Verojuridiikka
Perhe- ja perintöoikeudelliset asiat
Säätiöiden juridinen neuvonta
Työoikeudelliset asiat
Riitojen ratkaisu ja oikeudenkäynnit
Sisäiset tarkastukset ja Corporate Governance
Lakipalvelut startup-yrityksille
Yksityishenkilöiden veroilmoitukset

Talous­palvelut

Premiumin talouspalvelut kattavat yritysten, säätiöiden ja yhdistysten talousasiat. Meillä asiakkaalle nimetään oma yhteyshenkilö sekä tälle varahenkilö. Näin voit luottaa siihen, että paikalla on aina joku joka huolehtii asioistasi. Vi betjänar också på svenska. Seuraamme lainsäädännön muutoksia ja neuvomme, opastamme ja konsultoimme taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyvissä kysymyksissä.

Meiltä saat apua laajemminkin talousasioissa, sillä toimimme tiiviissä yhteistyössä yrityksemme lakipuolen kanssa. Esimerkiksi verotukseen liittyvissä asioissa voimme tarvittaessa kääntyä siihen erikoistuneen juristimme puoleen. Lisäksi rahoitusalan yhteistyökumppanimme takaavat meille alan osaamisen.  Monet kirjanpidon ja taloushallinnon kysymykset kuuluvat kiinteästi omaisuusjärjestelyihin ja sopimusasioihin. Tämän vuoksi onkin luontevaa tarjota niitä asiakkaillemme osana kattavaa kokonaispalvelua yhdessä lakipuolen ammattilaisten kanssa.

Kirjanpito ja tilinpäätökset
Palkanlaskenta
Taloushallinnon konsultointi- ja neuvontapalvelut
Neuvonta aloittaville yrittäjille
talouspäällikkö- ja controller-palvelut
Rahoitus- ja yritysjärjestelyt
Liiketoiminnan kehitys
Referenssit

”Olemme voineet keskittyä kasvun hallintaan”

Lähi-idän makumaailmasta kumpuavan katuruuan mestarilla, Fafa’silla, on tällä hetkellä 30 ravintolaa. Fafa`s tarjoaa asiakkailleen maukkaita käsintehtyjä Lähi-idän inspiroivia gourmet street food -annoksia Suomessa sekä Tallinnassa ja Tukholmassa. Fafa’s on ulkoistanut kirjanpitonsa ja lakipalvelunsa Premiumille.

Huoneisto­palvelut

Huoneistopalvelumme hoitaa asiakkaan puolesta vuokrattuna olevien asuin- ja liikehuoneistojen kokonaisvaltaisen hallinnoinnin. Huolehdimme, että vuokrasopimuksen ehdot täyttyvät.

Hoidamme yhteydenpidon asiakkaan, vuokralaisen ja taloyhtiön välillä. Vuokralaiset ovat yhteydessä meihin, jos heillä on asumiseen tai huoneiston kuntoon liittyviä kysymyksiä. Voimme myös vastaanottaa osakaspostin ja pidämme asiakkaan ajan tasalla taloyhtiön asioista. Tarvittaessa avustamme mahdollisissa asunnon muutos- ja remonttitilanteissa.

Teemme yhteistyötä luotettavien vuokravälittäjien kanssa, jolloin uusien vuokralaisten hankinta sujuu joustavasti.

Toimeksiantosopimuksen perusteella voimme myös allekirjoittaa vuokrasopimuksen vuokranantajan puolesta.

Yksityishenkilöt saavat meiltä veroilmoitusta varten vuosiyhteenvedon saaduista vuokrista, maksetuista vastikkeista sekä tositteet muista vuokraukseen liittyvistä hankinnoista. Perimämme palkkio on vähennyskelpoinen verotuksessa vuokratuotoista.

Kuten muissakin palveluissamme, myös huoneistopalveluissamme on jokaisella asiakkaallamme nimetty vastuuhenkilö sekä varahenkilö asioiden hoitoon. Voit huoletta jättää sijoituksesi hoidon ammattilaisillemme. Vi betjänar också på svenska.

Vuokravalvonta - perintä
Yhteydenpito omistajan, vuokralaisen ja taloyhtiön välillä
vakuuden säilytys ja tarvittaessa realisointi
vuosittainen yhteenveto vuokratuotoista yksityishenkilöille

Vakuutus­palvelut

Toimimme kotimaisten ja ulkomaisten vakuutusyhtiöiden ammattitaitoisena asiamiehenä. Räätälöidyt vakuutuspalvelumme mahdollistavat sinun ja läheistesi taloudellisen tulevaisuuden juridisesti ja verotuksellisesti järkevällä tavalla asuinvaltiosta riippumatta.

Sijoitusvakuutusten ja muun jäämistösuunnittelun yhdistäminen asiantuntijoidemme avulla on viisasta ja vaivatonta.

 

räätälöidyt vakuutuspalvelut
vakuutusyhtiöiden valittu asiamies
globaalit vakuutusratkaisut

Valmennus­palvelut

Premium Akatemian valmennuspalvelut tarjoavat selkokielistä talousvalmennusta perheille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Valmennukset jatkavat Suomen Sijoituskoulun työtä tarjoamalla asiakkailleen ammattitaitoista, innostavaa, puolueetonta ja selkokielistä talousvalmennusta. Valmennuksiemme perustana on ajatus siitä, että mitä paremmin taloutta ymmärtää, sen paremmin sitä voi myös hoitaa. Valmennuksemme auttaa myös ymmärtämään omaa suhdetta rahaan ja vaurastumiseen, ja antaa sitä myöten eväitä omaan talouteen liittyvään päätöksentekoon.

Olemme onnistuneet työssämme, kun valmennuspäivän lopputuloksena joukossamme on lisää talousasioista innostuneita ihmisiä. Tavoitteena on, että valmennukseen osallistuneet ovat oppimisen lisäksi saaneet työkaluja, joilla heidän oppimansa muuttuu konkreettisiksi toimenpiteiksi ja talousosaamiseksi.

Valmennuksemme sopivat niin numerokammoisille, pientuloisille kuin äkkirikastuneillekin. Tarjoamme käytännön valmennusten lisäksi myös ammatilliset APV1- ja APV2-sijoitustutkintovalmennukset.

Räätälöimme valmennuksia tarvittaessa yhdistämällä niihin myös kirjanpidon ja juridiikan osioita. Tällaisesta kokonaisuudesta tiedämme olevan hyötyä mm. muusikoille, taiteilijoille ja urheilijoille.

Talousasioiden valmentajana toimii Premium Groupin Senior Advisor, Osakas Toni Kemi. Tonilla on yli 15 vuoden työkokemus pankki- ja vakuutusalalta niin Suomesta kuin kansainvälisiltä markkinoilta, minkä lisäksi hän on toiminut lähes 10 vuotta valmentajana sijoitus- ja rahoitusalalla.

Perheen kokonaisvaltainen talousvalmennus
Ammatilliset APV1- ja APV2-sijoitustutkintovalmennukset
Yrityksen henkilökunnan talousvalmennukset
Säästämisen ja sijoittamisen valmennus