Palvelut

Laki- ja talouspalveluita räätälöidysti asiakkaille, yhdeltä tiimiltä, ketterällä toimintamallilla.

Premiumin palvelut

Premium Groupin asiantuntijat ovat apunasi ja tukenasi niin päivittäisissä kuin ainutlaatuisissa ja yllättävissäkin laki- ja talousasioissa. Palvelumme kattavat niin yritysten, säätiöiden ja yhdistysten kuin yksityishenkilöidenkin tarpeet. Oli kyse sitten yrityksen kirjanpidosta, yrityskaupasta tai yksityishenkilön perinnönjaosta, auttaa monipuolinen, asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilöstömme sinua kaikissa lakiin ja talouteen liittyvissä asioissa luotettavasti. Räätälöimme tarvittaessa laki- ja talouspuolen ammattilaisistamme tiimin juuri sinun tarpeeseesi.

Keskittämällä kaikki tarvitsemasi laki- ja talouspalvelut Premiumille varmistut siitä, että asiasi ovat aina ajan tasalla ja asiantuntevasti hoidettu. Tämä taas varmistaa sen, että ainutlaatuisten tilanteiden ilmetessä voi päätöksiä tehdä nopeasti ja oikean tiedon perusteella.

Asioiden säännöllinen, proaktiivinen hoito ja tulevan ennakointi ovat sujuvan toiminnan perusta. Kun tieto on ajan tasalla, vältytään suurilta yllätyksiltä, ja kulutkin pysyvät aisoissa. Monipuolisesta ammattilaisjoukkueestamme löytyy aina asian kuin asian ammattitaito ja viime käden tieto. Meidän käsissämme talous ja laki sulautuvat yhdeksi helposti lähestyttäväksi kokonaisuudeksi, ja sinun tarvitsee vain keskittyä olennaiseen.

 

Lataa Premium Groupin esite tästä.

Laki­palvelut

Premiumin lakipalvelut tarjoavat asiantuntevaa ja korkealuokkaista juridista neuvontaa ja toteutusta yrityksille, säätiöille ja yksityishenkilöille luottamuksellisesti ja kustannustehokkaasti. Meiltä saat apua ja tukea missä tahansa lakiasiassa ja  sovitamme aina palvelumme asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarvittaessa muodostamme tiimin talouspuolen ammattilaistemme kanssa tarjotaksemme asiakkaallemme monipuolisen ja kaiken kattavan asiantuntijuuden. Vahvuutemme on kokonaisvaltaisuus.

Yksityishenkilönä saat meiltä apua esimerkiksi perintösuunnittelussa tai verojuridiikassa. Otamme huomioon myös yksityisasiakkaamme perilliset ja lähipiirin osana luottamukseen perustuvaa asiakassuhdetta. Toteutamme yksinkertaisia, käyttökelpoisia ja oikein mitoitettuja ratkaisuja ja toimimme asiakkaidemme yksityisyyttä kunnioittaen.

Yrityksille tarjoamme palveluja koko yrityksen elinkaaren mitalta niin yrityksen perustamisessa, sopimuksissa, yrityskaupoissa tai sukupolvenvaihdoksessa. Ymmärrämme, miltä tuntuu istua toisella puolella pöytää, sillä meillä on laaja ja pitkäaikainen kokemus kasvuyrittäjänä toimimisesta.

Palvelumme säätiöille ja yhdistyksille kattavat koko yhdistyksen elinkaaren aina sen perustamisesta mahdolliseen lopettamiseen. Hoidamme päivittäiset asiat ja olemme tukena ja apuna kaikissa toimintaan liittyvissä asioissa. Ammattilaisillamme on raudanluja ja laaja-alainen kokemus erikokoisten ja erilaisilla toimialoilla toimivien säätiöiden ja yhdistysten toiminnasta.

Läheiseen kanssakäymiseen asiakkaamme kanssa kuuluu myös haastaminen miettimään asioita uudelta kantilta. Keskustelemme ja tuemme päätöksentekoa.

Lue lisää lakipalveluistamme meidän palveluesitteistämme:

Juristien ja palveluiden esittely

Avioehto
Edunvalvontavaltuutukset
Lakipalvelu
Perukirjat
Premium Oma Laki
Riskikartoitus
Sijoitusyhtiöt
Sukupolvenvaihdokset

Testamentti
Tiekartta

Työoikeus
Veroilmoituspalvelut
Yritysjuridiikka

Yritysjuridiikka ja rakennejärjestelyt
Verojuridiikka
Perhe- ja perintöoikeudelliset asiat
Säätiöiden juridinen neuvonta
Työoikeudelliset asiat
Riitojen ratkaisu ja oikeudenkäynnit
Sisäiset tarkastukset ja Corporate Governance
Lakipalvelut startup-yrityksille
Yksityishenkilöiden veroilmoitukset
Tiekartta

Talous­palvelut

Premiumin talouspalvelut kattavat yritysten, säätiöiden ja yhdistysten talousasiat. Meillä asiakkaalle nimetään oma yhteyshenkilö sekä tälle varahenkilö. Näin voit luottaa siihen, että paikalla on aina joku joka huolehtii asioistasi. Vi betjänar också på svenska. Seuraamme lainsäädännön muutoksia ja neuvomme, opastamme ja konsultoimme taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyvissä kysymyksissä.

Meiltä saat apua laajemminkin talousasioissa, sillä toimimme tiiviissä yhteistyössä yrityksemme lakipuolen kanssa. Esimerkiksi verotukseen liittyvissä asioissa voimme tarvittaessa kääntyä siihen erikoistuneen juristimme puoleen. Lisäksi rahoitusalan yhteistyökumppanimme takaavat meille alan osaamisen.  Monet kirjanpidon ja taloushallinnon kysymykset kuuluvat kiinteästi omaisuusjärjestelyihin ja sopimusasioihin. Tämän vuoksi onkin luontevaa tarjota niitä asiakkaillemme osana kattavaa kokonaispalvelua yhdessä lakipuolen ammattilaisten kanssa.

Lue lisää talouspalveluistamme meidän palveluesitteistämme:

Premium HR-palvelu

Premium Laskelma
Premium Talous -palvelu
Yritysten taloushallinto

Säätiöiden taloushallinto

Kirjanpito ja tilinpäätökset
Palkanlaskenta
Taloushallinnon konsultointi- ja neuvontapalvelut
Neuvonta aloittaville yrittäjille
talouspäällikkö- ja controller-palvelut
Rahoitus- ja yritysjärjestelyt
Liiketoiminnan kehitys
Säätiöiden apurahapalvelu
Referenssit

Huoneisto­palvelut

Huoneistopalvelumme hoitaa asiakkaan puolesta vuokrattuna olevien asuin- ja liikehuoneistojen kokonaisvaltaisen hallinnoinnin. Huolehdimme, että vuokrasopimuksen ehdot täyttyvät.

Hoidamme yhteydenpidon asiakkaan, vuokralaisen ja taloyhtiön välillä. Vuokralaiset ovat yhteydessä meihin, jos heillä on asumiseen tai huoneiston kuntoon liittyviä kysymyksiä. Voimme myös vastaanottaa osakaspostin ja pidämme asiakkaan ajan tasalla taloyhtiön asioista. Tarvittaessa avustamme mahdollisissa asunnon muutos- ja remonttitilanteissa.

Teemme yhteistyötä luotettavien vuokravälittäjien kanssa, jolloin uusien vuokralaisten hankinta sujuu joustavasti.

Toimeksiantosopimuksen perusteella voimme myös allekirjoittaa vuokrasopimuksen vuokranantajan puolesta.

Yksityishenkilöt saavat meiltä veroilmoitusta varten vuosiyhteenvedon saaduista vuokrista, maksetuista vastikkeista sekä tositteet muista vuokraukseen liittyvistä hankinnoista. Perimämme palkkio on vähennyskelpoinen verotuksessa vuokratuotoista.

Kuten muissakin palveluissamme, myös huoneistopalveluissamme on jokaisella asiakkaallamme nimetty vastuuhenkilö sekä varahenkilö asioiden hoitoon. Voit huoletta jättää sijoituksesi hoidon ammattilaisillemme. Vi betjänar också på svenska.

Lue lisää palvelusta meidän palveluesitteestämme.
Tiedonvälitys vuokralaisen, taloyhtiön ja vuokranantajan välillä
Vakuuden säilytys ja palauttaminen/realisointi
Vuokralaisen luottotietojen tarkistus
Vuokranmaksun valvonta ja huomautukset
Veroilmoitusta varten yhteenveto vuokratuloista ja kuluista yksityisasiakkaille
Toimeksiannot vuokravälittäjälle vuokralaisen vaihtuessa

Kokous­palvelut

Kokoukset ovat usein määrämuotoisia ja sekä tapoihin että sääntöihin sidottuja vuorovaikutustilanteita. Onnistunut kokous edellyttää hyvää kokoustaitoa ja -tekniikkaa; jokainen osapuoli tiedostaa oman roolinsa ja vaaditut toimintatavat.

Kokouksen järjestävälle taholle on usein tehokkaampaa pyytää kokouksen järjestämiseen ja puheenjohtajan tai sihteerin toimeen apua ulkopuoliselta asiantuntijalta. Tällöin varmistutaan siitä, että kokous etenee asianmukaisesti ja kokouksessa noudatetaan sen edellyttämiä muotoseikkoja.

Premium tarjoaa asiakkailleen Premium Kokouspalvelun yhtiöiden yhtiökokousten ja hallitusten kokousten sekä säätiöiden ja yhdistysten hallitusten kokousten ja vuosikokousten järjestämiseksi. Vastaamme kokouksesta kokonaisvaltaisesti tai asiakkaan kanssa sovitussa laajuudessa.

Premium Groupin kokeneet lakimiehet ja asiantuntijat huolehtivat siitä, että kokous sujuu oikein ja asiantuntevasti alusta loppuun saakka.

Palvelu sisältää:

  • puheenjohtajan ja/tai sihteerin
  • kokouksen max. 3 h Premiumin tai asiakkaan tiloissa
  • kokouksen ulkopuolisen työn 2 h (kokouksen valmistelu, agenda, kokouskutsut ja pöytäkirja)

Kokous on myös mahdollista järjestää etäkokouksena puhelin- ja videoyhteyksien avulla, jolloin Premium vastaa myös kokoustekniikasta.

Lue lisää palvelusta meidän palveluesitteestämme.

 

yhtiökokousten, hallitusten kokousten sekä säätiöiden ja yhdistysten hallitusten kokousten ja vuosikokousten järjestäminen
puheenjohtajan ja/tai sihteerin
kokouksen valmistelu, agenda, kokouskutsut ja pöytäkirja
Premiumin tilat

Tiekartta

Kuinka varautua odottamattomiin elämänmuutoksiin tai turvata varallisuuden siirtyminen hallitusti ja verotehokkaasti perillisille? Entä millaisia verotehokkaita mahdollisuuksia on käytettävissä omaisuuden tuotoista nyt ja tulevaisuudessa?

Premium Tiekartta on Premiumin Groupin tarjoama omistusten kartoitus. Palvelu kattaa sekä henkilökohtaisen omaisuuden että mahdollisen yritysvarallisuuden läpikäynnin ja suosituksen tarvittavista toimenpiteistä. Suunnitelma laaditaan aina yksilöllisesti asiakkaan oman kokonaisvarallisuuden mukaan. Toimenpiteillä varaudutaan myös mahdollisiin odottamattomiin elämänmuutoksiin ja huolehditaan, että esimerkiksi testamentti, edunvalvontavaltuutus tai osakassopimus, ovat ajan tasalla.

Suunnitelma sisältää myös laskelmat toimenpiteiden tuomista verosäästöistä sekä aikataulun toimenpiteiden toteuttamiselle. Premium Groupin kokeneet lakimiehet ja asiantuntijat huolehtivat siitä, että suunnitellut toimenpiteet tehdään oikein, oikea-aikaisesti ja asiantuntevasti alusta loppuun saakka.

Lue lisää palvelusta meidän palveluesitteestämme.

suunnitelma kattaa sekä henkilökohtaisen omaisuuden että mahdollisen yritysvarallisuuden suunnittelun
laskelmat toimenpiteiden tuomista verosäästöistä
aikataulun toimenpiteiden toteuttamiselle