Palvelut

Säätiöiden apurahapalvelu

Säätiöiden taloushallinnon asiantuntijamme hoitavat säätiön puolesta apurahatoimintoihin vaadittavat tehtävät organisoituneesti ja täsmällisesti.

Säätiöiden apurahapalvelu

Apurahojen myöntäminen on monelle säätiölle itse toiminnan tarkoitus ja siten apurahatoimintojen hallinta on iso osa operatiivista toimintaa. Tänä päivänä usealla on manuaalisen hallinnon sijasta käytössä sähköiset järjestelmät, mutta se ei kuitenkaan kata kaikkea apurahojen jakoon liittyviä toimintoja. Prosessiin jää monta vaihetta hoidettavaksi järjestelmän ulkopuolella.

Säätiöiden taloushallinnon asiantuntijamme hoitavat säätiön puolesta apurahatoimintoihin vaadittavat tehtävät organisoituneesti ja täsmällisesti. Hoidamme hakemusten järjestämisen, esittelyn hallitukselle, vastaukset, maksatuksen ja vaadittavat seurannat.

Avustamme myös apurahatoimintojen organisoinnissa, mikäli säätiö haluaa aloittaa apurahatoimintojen hallinnan sähköisessä järjestelmässä.

Kaikkeen toimintaan tuo varmuutta myös jatkuva kiinteä yhteistyömme säätiöiden asiamiesten, varainhoitajien ja tilintarkastajien kanssa.

Palvelu sisältää

  • Hakemusten vastaanottaminen ja valmistelu päätöksentekoa varten
  • Myöntöilmoitukset ja ohjeistukset apurahansaajille
  • Apurahansaajien yhteyshenkilönä toimiminen
  • Apurahojen maksatus
  • Apurahailmoitukset verohallinnolle
  • Apurahailmoitukset tutkimusapurahoista Melalle
  • Apurahojen käyttöselvitysten vastaanotto ja seuranta
  • Raportointi säätiölle

Ota yhteyttä

Peltonen Hanna - Premium Group

Peltonen Hanna

Johtava kirjanpitäjä KLT

Hanna Peltosella on rautainen ammattitaito taloushallinnon tehtävistä. Jo vuodesta 1995 hän on toiminut säätiöiden ja yleishyödyllisten yhteisöjen kirjanpidon parissa. Hanna toimii säätiötiimissä johtavana kirjanpitäjänä ja on alansa erikoisasiantuntija.

Kielitaito : suomi, ruotsi ja englanti

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605

Voit olla myös suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme