Terveisiä Katajanokalta!

Juhannus on nurkan takana, ja kesälomakausi alkaa kohta, mutta siitä huolimatta, kaikki Premiumin palvelut ja tuotteet ovat saatavilla koko kesän. Toiminnan kehittyessä eteenpäin ja Laki & Talous palvelumme tiivistyessä olemme uudistaneet nettisivumme. Haluamme tarjota enemmän informaatiota ja helpon sekä joustavan tavan tutustua palveluihimme ja henkilöstöömme. Käy siis kurkkaamassa meidän uudet sivut täältä.

Vuoden vaihteessa Premium muutti uusiin toimitiloihin Katajanokalle. Muutto oli luonnollinen seuraus siitä, että etätyöskentelyn tullessa uudeksi normiksi olemme mekin siirtyneet hybridityöskentelyyn. Teams on siis asiakastapaamisten lisäksi ahkerassa käytössä sisäisesti. Etätoiminta on johtanut myös siihen, että asiakastapaamisia on toimistollamme nykyään huomattavasti vähemmän kuin ennen ja monelle on saattanut osoitteenmuutosilmoituksesta huolimatta mennä ohi muuttomme uuteen paikkaan. Nyt rajoitusten poistuttua siis tervetuloa käymään palaverissa ihan toimistollakin.

Toiminnan kehittymisestä haluan nostaa esille erityisesti kaksi palveluamme; Premium Riskikartoitus ja Premium Oma Laki. Riskikartoitus on yrittäjälle tarjottu yrityksen toiminnan läpikäynti ja arvio yrityksen tilanteesta. Raportilla esitellään myös yrityksen kannalta tarvittavat toimenpiteet sekä arvio niiden kriittisyydestä ja tärkeydestä. Toimenpiteiden suorittamisen ja ajankohdan yrittäjä voi päättää itse. Riskikartoituksen hinta on erittäin edullinen (250,00 eur + alv 24%) ja sen suosio on hieman yllättänyt meidätkin. Voimme vain todeta, että yrittäjien mielestä selkeä ja yksinkertainen raportti yrityksen tilanteesta on oikeasti hyödyllinen.

Oma Laki -palvelussa asiakas saa kiinteällä kuukausihinnalla käyttöönsä juristin puhelinpalvelun arkisin toimistoaikaan. Monella on mielessään monia pieniä kysymyksiä, jotka on hyvä varmistaa tai saada neuvo siitä, miten asiassa pitäisi edetä. Selvittäminen on helppoa, kun puhelimeen on tallennettu Oma Laki puhelinpalvelun numero.

Kevät on ollut meille todella kiireinen ja premiumilaiset ovat hoitaneet kunnialla läpi niin yritysten tilinpäätökset ja veroilmoitukset kuin myös Veroilmoituspalvelumme yksityishenkilöiden veroilmoitukset. Kiitos rankasta puristuksesta kaikille työntekijöillemme.

Oikein hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille!

Kesäterveisin,
Jaana Heikkinen
Premiumin toimitusjohtaja