Pidän sekä numeroista että ihmisistä – työssäni pystyn yhdistämään molemmat

Premium Accounting Oy on perustettu vuoden 2013 loppupuolella ja tuolloin etsittiin henkilöä aloittamaan ja rakentamaan tilitoimistoliiketoimintaa. Olin tuolloin itse tehnyt taloushallinnon töitä jo yli kymmenen vuotta ja halusin uusia haasteita. Kuulin tästä tehtävästä mieheni kautta, otin yhteyttä ja sillä tiellä ollaan.

Vuosien aikana työn tekemiseen on kehittynyt tietyt rutiinit ja toimintatavat. Silti jokainen päivä on erilainen ja siksi myös mielenkiintoinen. Taloushallinnossa työt ovat syklisiä, tilinpäätösaikaan on kova kiire ja paljon töitä, välillä on sitten taas vähän rauhallisempi työtahti. Teen itse kirjanpito-, myynti-, esimies- ja johtamistyötä, joten pääsen tekemään, näkemään ja kokemaan uutta lähes päivittäin.

Parasta on työn monipuolisuus ja vaihtelevuus.

Meillä saa ja voi tehdä työtä itsenäisesti ja vastuuta saa, jos sitä vain haluaa ottaa. Kaikilla on mielestäni mahdollisuus kehittyä ja hyödyntää osaamistaan sekä tehdä toimenkuvastaan itsensä näköinen. Pidän itse sekä numeroista että ihmisistä ja työssäni pystyn yhdistämään molemmat.

Mottomme on ’Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta’

Tiimissäni on osaava huippuporukka hyvällä huumorintajulla höystettynä. Se tulee tarpeeseen varsinkin tilinpäätöskiireessä. Mottomme on ’Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta’ eli työkaveria autetaan aina kun voidaan ja tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan. Pyrimme koko ajan miettimään keinoja pitää yhteishenkeä yllä, vaikka emme näekään toisiamme joka päivä. Esimiehenä haluan myös varmistaa, että kaikilla on työ ja vapaa-aika tasapainossa.

Premium on mielestäni loistava paikka junnulle kehittyä ja kokeneemmalle näyttää taitonsa. Meillä keskiössä on aina ihminen – asiakas tai oma väki – eivät organisaatiokaaviot tai tittelit.