Matka Kirjanpitäjänä Premiumilla – Tasapaino työn ja opintojen välillä

Ennen aloittamista Premium Groupilla, olin työskennellyt taloushallinnon parissa useiden vuosien ajan. Työskentelyni oli pääasiassa suuntautunut suurempiin yrityksiin, ja tehtäväni liittyivät yleensä tietyille osa-alueille, kuten reskontrien hallintaan. Vaikka työ oli mielenkiintoista, minua kiinnosti mahdollisuus syventyä yritysten kirjanpitoon kokonaisvaltaisesti. Tämä ajatus sai minut katselemaan uusia mahdollisuuksia ja huomasin Premiumin ilmoituksen, jossa haettiin Junior Kirjanpitäjää. Ilmoitus kuvasi täsmälleen sellaista työtä, jota olin etsinyt. Onnekseni sain paikan ja aloitin työskentelyn Premiumilla kesällä 2019.

Premiumilla minulla avautui mahdollisuus hoitaa yritysten kirjanpitoa monipuolisemmin kuin koskaan ennen. Työtehtävät vaihtelevat päivittäisestä kirjanpidosta tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatimiseen. Asiakasyritykset edustavat eri toimialoja, mikä tuo työhön lisää monimuotoisuutta. Kirjanpitäjän tulee olla asiantuntija monilla eri osa-alueilla ja samalla kommunikoida sujuvasti asiakkaiden kanssa.

Premiumilla parasta ovat työkaverit.

Premiumilla parasta ovat ehdottomasti työkaverit. Vaikka jokaisella kirjanpitäjällä on omat asiakkaat ja työskentely on itsenäistä, en ole koskaan jäänyt yksin. Työkaverit ovat aina valmiita auttamaan ja tukemaan uusissa tai haastavissa tilanteissa. Kynnys kysyä neuvoa on matala, ja tiimissämme vallitsee avoin ilmapiiri. Vaikka olemme tehneet etätöitä korona-aikana, olen aina tuntenut olevani osa tiimiä ja voineeni keskustella asioista kollegoiden kanssa.

Premium on kannustava ja joustava työnantaja.

Premium on osoittautunut erittäin joustavaksi ja kannustavaksi työnantajaksi. Kun päätin palata opintojen pariin ja aloittaa opiskelun Helsingin yliopistossa, Premium suhtautui suunnitelmiini kannustavasti. Sain sovittua opintovapaasta, jonka aikana pystyin keskittymään opintoihini kokoaikaisesti. Kesäkuukausina, kun minulla ei ollut opintoja, sain työskennellä “kesävesana” Premiumilla ja hoitaa muun muassa lomatuuraustehtäviä.

Opintovapaa on nyt päättynyt, mutta jatkan edelleen opintojani yliopistossa. Premium on ollut tukenani ja mahdollistanut joustavan työskentelyn opintojeni ohella. Tämä on ollut minulle tärkeää, sillä olen voinut jatkaa opintojani ja kehittää itseäni samanaikaisesti.

Kokemus Kirjanpitäjänä Premiumilla on ollut antoisa matka, joka on tarjonnut monipuolisia työtehtäviä, upeita työkavereita ja joustavan työympäristön. Olen kiitollinen mahdollisuudesta työskennellä Premiumilla ja jatkaa samalla opintojani.