Premiumin syysterveiset

Nyt on takana hyvin erikoinen kevät, poikkeuksellisten rajoitusten täyttämä kesälomakausi ja edessä on laskeutuminen arkeen syksyn ja koulujen aloitusten myötä.

Premiumin toiminta on jatkunut koko korona-ajan normaalisti ja uusiin olosuhteisiin joustavasti sopeutuen. Huomioimme uudet rajoitukset arjessa, mm. etätöiden ja etätapaamisten muodossa.
Olemme löytäneet yhdessä asiakkaiden kanssa nopeasti uudet keinot yhteyksien luomiseen ja tällä tiellä jatkamme nyt uusien virallisten suositusten myötä. Teemme töitä myös toimistolla ja voimme tarjota asiakkaillemme tapaamisia turvalliset ja riittävät etäisyydet huomioiden. Premium tarjoaa asiakkailleen tarvittaessa myös kasvomaskeja tapaamisten ajaksi.

 

Etätapaamiset mielletään usein kahden henkilön väliseksi, mutta Premium tarjoaa palvelun myös yritysten ja yhdistysten/säätiöiden käyttöön isommankin kokouksen järjestämiseksi.
Viime kevään aikana vakiintuneen aseman yhtenä palvelunamme sai Kokouspalvelu.
Palvelu mahdollistaa sekä yksityishenkilöiden tapaamisen että asiakasyritysten kokousten järjestämisen etänä. Odotettavaa on, että Kokouspalvelun käyttö tulee lisääntymään, vaikkakin koronan aiheuttamat toiminnan rajoitukset poistuisivat. Sillä säästetään aikaa ja helpotetaan muutenkin järjestelyjä, kun ei tarvitse varata aikaa ylimääräiseen paikasta toiseen siirtymiseen. Tämä on erityinen helpotus silloin, kun esim. tapaamiseen osallistuvat tulevat eri paikkakunnilta.

Nopealla reagoinnilla ja joustavalla toiminnalla olemme pystyneet auttamaan ja tukemaan asiakkaitamme. Asiakkaamme ovat löytäneet Premiumin kokonaisvaltaiset palvelut ja osanneet kysyä apua myös normaalin päivittäisen toiminnan ulkopuolelle menevissä asioissa. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii nyt korona-aikana yrityksissä esiin nousseet henkilöstöasiat, joita työsuhdeasioihin erikoistunut juristimme auttaa yrityksiä ratkomaan.

Vaikeina aikoina kannattaa kiinnittää erityistä huomiota yrityksen talouden suunnitteluun ja tuleviin haasteisiin varautumiseen. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Taloushallintomme toimii yrittäjän apuna arjen haasteissa. Tarvittaessa yritysasiakkaamme saavat kauttamme myös laajempaa ja syvällisempää tukea yrityksensä taloushallintaan. Talouspäällikkö -palvelumme ei tuota ainoastaan taloudellisia raportteja, vaan pystyy avustamaan yrityksen toiminnan organisoinnissa siten, että johto saa toiminnasta riittävästi oikea-aikaista informaatiota päätöksenteontuleksi.

Erityisenä huomiona voimme vahvistaa yleisesti tehdyn huomion; poikkeusaikoina ihmiset panostavat enemmän kotiin, hankkivat mökkejä ja muutenkin kohdistavat toimeliaisuutensa omien, henkilökohtaisten asioiden hallintaan. Tämä on näkynyt Huoneistopalvelun toiminnassa, jonne olemme saaneet lisää asiakkaita. Palvelumme toimii joustavasti myös kevennettynä palveluna, painottuen vuokravalvontaan, helpottaen näin sijoitusasuntojen hallintaa.

Kesälomien jälkeinen kausi on alkanut myös pohdinnalla jatkosta ja mahdollisista lisärajoituksista koronatilanteen vuoksi. On luonnollista, että monelle nousee huoli pintaan epätietoisuuden vuoksi. Haluamme korostaa, että olemme täällä teitä varten ja niin pientä pohdinnan asiaa ei ole, ettemme tarttuisi asiaan.

 

Premiumin Lakitiimi vahvistuu kahdella juristeilla syksyn aikana; verojuristilla ja varallisuusjuristilla.

Meidän Ajankohtaista -sivuilta löytyvät myös viimeisimmät uutiset ja tiedot.