Premium Oma Laki

Yritystoiminnan pyörittäminen ja kehittäminen edellyttää monia pieniä päätöksiä päivittäin. Suuri osa ratkaistavista asioista koskee itse liiketoiminnan alaa tai yrittäjän omaa asiantuntijuutta. Mutta yritystoimintaan vaikuttavat myös monet muut asiat, kuten esimerkiksi lait ja asetukset. Jotta asiat menisivät kerralla oikein ja vältyttäisiin ylimääräisiltä ongelmilta sekä ennen kaikkea kustannuksilta, kannattaa yrittäjän kääntyä asiantuntijan puoleen.

Varmistamalla päätösten ja toimenpiteiden oikeellisuuden ja lainmukaisuuden ennakolta, voit kohdistaa ajankäyttösi itse liiketoimintaan, eikä virheiden korjaamiseen jälkikäteen.

Premium Oma Laki on joustava palvelu päivittäisten asioiden ratkaisemiseksi!

 

Premium Oma Laki

  • joustava puhelimitse tapahtuva neuvontapalvelu
  • päätöksenteon tueksi, kun mietit miten edetä
  • kattaa yritys- ja sopimusjuridiikan, työoikeusasiat, verotus- ja perheoikeudelliset asiat

 

Premium Oma Laki on palvelumme, jossa Premiumin juristit ovat joustavasti apunasi. Kiinteällä kuukausihinnalla saat asiantuntijan avun ilman etukäteen varattuja soitto- tai tapaamisaikoja. Asiantuntijan ollessa varattuna jää yhteydenottosi muistiin ja me palaamme sinulle asiantuntijan vapauduttua. Voit puhelimitse helposti keskustella juristin kanssa ja saat neuvon tai ratkaisuehdotuksen, miten edetä tilanteessa. Juristimme voivat myös ohjeistaa mitä asioita pitää ottaa huomioon ja laittaa kuntoon, jotta toiminta on jatkossakin sujuvaa.

Varmistamalla päätösten ja toimenpiteiden oikeellisuuden ja lainmukaisuuden ennakolta, voit kohdistaa ajankäyttösi itse liiketoimintaan, eikä virheiden korjaamiseen jälkikäteen.

Premium Oma Laki on joustava, helppo ja nopea apu yrittäjälle. Kiinteällä kuukausihinnalla voit soittaa ja kysyä neuvoa juuri silloin, kun on kysyttävää.

 

Neuvontapalvelu on käytössäsi arkipäivisin klo 9 – 16.
Mikäli olemme puhelimessa toisen asiakkaan kanssa, otamme sinuun yhteyttä heti vapauduttuamme.

Premium Oma Laki 19,90 eur / kk
  + arvonlisävero 24%

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Nina Bemeleit
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 438 0836
nina.bemeleit@premiumgroup.fi