”Yrittäjänä voi olla hyvin kiitollinen Premium Groupille”

Ravintolaketju Pasta Box on tehnyt yhteistyötä Premium Groupin kanssa alusta saakka. ”Meillä on Premium Groupin kanssa jo kauan kestänyt luottamussuhde, mikä on tehnyt työskentelystä erityisen joustavaa ja helppoa”, kertoo Pasta Boxin omistaja Anja Nyberg. Ravintola-alalla on tärkeää osata ennakoida ja huolehtia siitä, että paperiasiat ovat kunnossa heti yrityksen perustamisesta lähtien.

”Loistavaa, että kaikki asiantuntijuus löytyy yhdestä paikasta. Saman katon alta löytyvät laki- ja kirjanpitopalvelut ovat helpottaneet työtämme erittäin paljon. Premium Group saa tästä kokonaisuudesta ehdottomasti kiitettävän arvosanan”,
kertoo Anja Nyberg.

Premium Groupilla asiakkaalle nimetään yhteyshenkilö, jonka kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Kiirettä ravintola-alalla helpottaa, kun oma yhteyshenkilö tuntee yrityksen läpikotaisin ja tietää välittömästi, mistä on kyse. Arvokasta aikaa ei tuhlaudu tilanteen selittämiseen tai eri osapuolten välillä navigoimiseen, kun yksi taho vastaa yrityksen kaikista laki- ja talouspalveluista.

”Tapaamisten sopiminen on onnistunut hyvinkin lyhyellä varoitusajalla”, Nyberg kiittelee. ”Nykypäivänä yrittäjän on mahdotonta hoitaa kirjanpitoa itse. Vahvalla asiantuntemuksella ja taidolla kirjanpito ja lakiasiat hoituvat todella paljon helpommin eikä yrittäjänä tarvitse pähkäillä, onko jokin asia hoidettu vai ei.”