“Premium Groupin asiantuntijat ovat auttaneet meitä hallitsemaan tuloksentekoamme haastavinakin aikoina, varsinkin pandemian keskellä”

Vuonna 2014 perustetun Emkine Oy:n tavoitteena on vähentää työkyvyttömyydestä aiheutuvia kustannuksia Suomessa neljänneksellä. Yritys on kehittänyt ainutlaatuisen työkykyjohtamisen konseptin, joka todistetusti parantaa työkykyä, lisää yrityksen tulosta ja vähentää kustannuksia. Voidakseen keskittyä eritysosaamiseensa tarvitsi Emkine Oy ketterän ja sujuvan taloushallinnon kumppanin.

Organisaatiomme on pieni ja keskittyy 100%:sti asiakastyöhön. Edellytämme kumppaniltamme ketteryyttä ja kykyä ennakoida sekä nostaa esille asioita, joita emme kenties itse kiireiltämme näe. Premium Groupin asiantuntijat ovat auttaneet meitä hallitsemaan tuloksentekoamme haastavinakin aikoina, varsinkin pandemian keskellä. Myynnin ja kulumme hallitsemme toki itse, mutta tarvitsemme luotettavan kumppanin, jotta toimimme varmasti tahdikkaasti hyvien taloushallinnon käytänteiden mukaan.

Premium Group perehtyy aina hallinnon asioihin meitä syvemmin siellä, mihin oma osaamisemme, ymmärryksemme ja aikamme eivät riitä. Emme tulisi toimeen ilman Premium palveluita. Käytämme talouspäällikkö-, kirjanpito- ja palkkahallinnon palveluita ja kaikki toimivat hyvin sekä tasalaatuisesti. Meistä Emkineläisistä tuntuukin, että Premium on oman organisaatiomme jatke. Yhteistyömme on sujuvaa ja luontevaa”, kertoo Antti Lastunen, Emkine Oy:n hallituksen puheenjohtaja.