”Premium Group tuntee asiamme kokonaisvaltaisesti”

Datan optimointiratkaisuja suunnitteleva WeOptIt halusi yhdistää laki- ja talousasiansa saman katon alle. Premium Groupilla oli tarjota Suomen ainoana toimijana kumppanuusmalli, joka mahdollisti kaikkien paperiasioiden hoitamisen samassa paikassa.

Aiemmin eri tahoilla hoidetut laki- ja taloushallinto vaativat jatkuvaa sumplimista monen osapuolen välillä. Nyt yrityksen tiedot ovat yhdessä paikassa. Tämän ansiosta Premiumin asiantuntijat voivat keskustella helposti keskenään parhaiden ratkaisujen luomiseksi ja WeOptIt:n työntekijät keskittyä ydinosaamiseensa.

“Läheinen kumppanuusmalli on helpottanut työtämme, sillä meidän ei tarvitse kertoa samoja asioita kahdelle eri taholle ja selitellä jatkuvasti, mistä on kyse. Premium Group tuntee asiamme kokonaisvaltaisesti ja hoitaa asioitamme järkevimmällä mahdollisella tavalla”, kertoo WeOptIt:n toimitusjohtaja Olli Bräysy.

Kokonaisvaltainen palvelu on auttanut myös tulevien toimenpiteiden ennakoimisessa. Aktiivinen ajattelu asiakkaan puolesta onkin Bräysyn mukaan iso osa onnistumista.

“Premiumilaiset muistuttavat meitä jo hyvissä ajoin vakuutuksista, dokumenteista ja sopimuksista, jotka meidän tulisi tehdä. Se on todella arvokasta, koska itse emme näitä asioita hoksaisi ajatella. Arvostamme suuresti myös yrityksen joustavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.”