REFERENSSI: FAFA’S

Lähi-idän makumaailmasta kumpuavan katuruuan mestarilla, Fafa’silla, on tällä hetkellä 16 ravintolaa, joista 5 toimii franchising-periaatteella. Fafa’s on ulkoistanut kirjanpitonsa ja lakipalvelunsa Premiumille.

Fafa’s on nopeasti suomalaisten suureksi suosikiksi noussut Lähi-idän makuja tarjoava, kasvisruokaa painottava ravintolaketju. Ensimmäinen Fafa’s avattiin Helsingin Punavuoreen joulukuussa 2011. Tänään ketjulla on omia ravintoloita pääkaupunkiseudulla ja lisäksi franchising-periaatteella toimivia paikkoja ympäri maata. Työntekijöitä on liki 200.

Fafa’s & Premium Group

Premium on tehnyt Fafa’sin kanssa yhteistyötä yrityksen alkuajoista lähtien. Toiminnan kasvaessa Fafa’s tarvitsi ammattilaisen tukea niin juoksevassa kirjanpidossa kuin palkanlaskennassa, ja yhtiö valitsi kumppanikseen Premiumin. Fafa’sin omien yritysten kirjanpidon lisäksi Premium hoitaa myös heidän franchising-yritystensä taloutta.

Ammattitaitoisen taloushallinnon lisäksi Premiumin tarjoamat lakipalvelut ovat helpottaneet meitä keskittymään yrityksen kasvun hallintaan. Olen säästänyt huomattavasti aikaa ja rahaa kun olen saanut apua ja tukea laki- ja talousasioihin saman katon alta.

Doron Karavani

Talouskumppanuuden lisäksi Premium on auttanut Fafa’sia matkan varrella niin yhtiö- kuin sopimusjuridiikassa.