”Olemme voineet keskittyä kasvun hallintaan”

Lähi-idän makumaailmasta kumpuavan katuruuan mestarilla, Fafa’silla, on tällä hetkellä 30 ravintolaa. Fafa`s tarjoaa asiakkailleen maukkaita käsintehtyjä Lähi-idän inspiroivia gourmet street food -annoksia Suomessa sekä Tallinnassa ja Tukholmassa. Fafa’s on ulkoistanut kirjanpitonsa ja lakipalvelunsa Premiumille.

Premium Group on tehnyt ravintolaketju Fafa’sin kanssa menestyksekästä yhteistyötä yrityksen alkuajoista lähtien. Vuonna 2011 perustettu, Lähi-idän makuja tarjoava Fafa’s nousi nopeasti suomalaisten suureksi suosikiksi, ja toiminnan kasvaessa se tarvitsi ammattilaisten tukea niin juoksevassa kirjanpidossa kuin palkanlaskennassa. Yhtiö valitsi kumppanikseen Premiumin, jolle se on ulkoistanut koko kirjanpitonsa ja lakipalvelunsa.

Fafa’silla on tällä hetkellä liki 200 työntekijää ja 30 ravintolaa, joista 5 toimii franchising-periaatteella. Fafa’sin omien yritysten kirjanpidon lisäksi Premium hoitaa myös franchising-yritysten taloutta.

Talouskumppanuuden lisäksi Premium on auttanut Fafa’sia matkan varrella niin yhtiö- kuin sopimusjuridiikassa.

”Ammattitaitoisen taloushallinnon lisäksi Premiumin tarjoamat lakipalvelut ovat helpottaneet meitä keskittymään yrityksen kasvun hallintaan. Olen säästänyt huomattavasti aikaa ja rahaa, kun olen saanut apua ja tukea laki- ja talousasioihin saman katon alta”

Fafa’sin perustaja Doron Karavani.