Palvelut

Premium Kokouspalvelu

Premium tarjoaa asiakkailleen Premium Kokouspalvelun asiakkaiden toiminnan vaatimien kokousten järjestämiseen.

Premium Kokouspalvelu

Varsinaisen toiminnan suunnittelemiseksi, edistämiseksi ja yleisesti asioiden päättämiseksi pidetään lähes kaikissa toimivissa organisaatioissa erilaisia kokouksia ja tapaamisia. Sen lisäksi, että kokouksia pidetään monen muotoisena yleisesti asioiden edistämiseksi, on yritysten, säätiöiden ja yhdistysten pidettävä säännöllisesti laissa ja säännöissä määrätyt kokoukset.  Kokoukset ovat siten usein määrämuotoisia ja sekä tapoihin että sääntöihin sidottuja vuorovaikutustilanteita. Onnistunut kokous edellyttää hyvää kokoustaitoa ja -tekniikkaa; jokainen osapuoli tiedostaa oman roolinsa ja vaaditut toimintatavat sekä kokouksen kulkuun vaaditut tai vaikuttavat säännöt.

Kokouksen järjestävälle taholle on usein tehokkaampaa pyytää kokouksen järjestämiseen ja puheenjohtajan tai sihteerin toimeen apua ulkopuoliselta asiantuntijalta. Tällöin varmistutaan siitä, että kokous etenee asianmukaisesti ja kokouksessa noudatetaan sen edellyttämiä muotoseikkoja. 

Premium tarjoaa asiakkailleen Premium Kokouspalvelun asiakkaiden toiminnan vaatimien kokousten järjestämiseen. Vastaamme kokouksesta kokonaisvaltaisesti tai asiakkaan kanssa sovitussa laajuudessa. Premiumin kokeneet lakimiehet ja asiantuntijat huolehtivat siitä, että kokous sujuu oikein ja asiantuntevasti alusta loppuun saakka. Kokous on myös mahdollista järjestää etäkokouksena puhelin- ja videoyhteyksien avulla, jolloin Premium vastaa myös kokoustekniikasta.

 

Premium Kokouspalvelu

 • puheenjohtajan ja/tai sihteerin
 • kokouksen max. 3 h Premiumin tai asiakkaan tiloissa tai etäkokouksena, jolloin Premium vastaa myös tekniikasta
 • kokouksen ulkopuolisen työn 2 h (kokouksen valmistelu, agenda, kokouskutsut ja pöytäkirja)

Asiakkaallemme on myös mahdollistaa järjestää Premiumin tiloissa yrityksen oma tiimipalaveri, johtoryhmän palaveri tms. tilavuokran hinnalla 100,00 eur/h

Yritysten sisäisiin palavereihin Premiumin asiantuntija osallistuu tarvittaessa tuntihinnalla 300,00 eur / h (+alv 24%)

Ota yhteyttä

Kulju Ville - Premium Group

Kulju Ville

Lakimies OTK, KTM
Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Ville Kulju on Premium Law:n perustajaosakkaita ja hoitaa sekä yrittäjä- ja yritysasiakkaiden että henkilöasiakkaiden toimeksiantoja useilla eri oikeudenaloilla. Ennen Premiumia Ville työskenteli mm. asianajotoimistossa lakimiestehtävissä sekä pankkilakimiehenä.

Asiakkaamme ovat kiitelleet Villeä erityisesti hänen ratkaisukeskeisestä ja käytännönläheisestä toimintatavastaan.

 • yritysjärjestelyt
 • yhtiö- ja sopimusoikeus
 • kiinteistöt, asunto- ja kiinteistöyhtiöt
 • riidanratkaisut
 • perhe-  ja jäämistöoikeus

Palvelukielet: suomi ja englanti

Nyman Nea - Premium Group

Nyman Nea

Lakimies OTM
(vanhempainvapaalla)

Nea Nyman on toiminut Premiumilla lakimiehenä vuoden 2017 alusta alkaen. Sitä ennen hän työskenteli toisessa lakitoimistoissa sekä kasvuyhtiöiden ja rahoituksen parissa. Premiumilla Nea avustaa eri kokoisia yritysasiakkaita niiden koko elinkaaren ajan – aina yhtiön perustamisesta sen myyntiin. Lisäksi Nea avustaa asiakkaitamme erilaisissa säätiöihin liittyvissä kysymyksissä.

 • yritysjuridiikka
 • sopimusoikeus
 • vero-oikeus

Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605