Tiekartta-palvelulla turvaat varallisuuden hoidon ja siirtymisen tehokkaimmin

Millaisia suunnitelmia kannattaa tehdä omistamisen suhteen? Miten tuleviin muutoksiin voi varautua? Kaikkia vastauksia ei tarvitse olla itsellä, sillä Teemu Pieviläinen auttaa jokaista löytämään itselle sopivat ja verotehokkaat ratkaisut Premium Groupin Tiekartta-palvelussa.

1

Oikeasti konkreettinen

Mitä toimenpiteitä omaisuuden suunnittelu sisältää? Tiekartta-palvelussa osoitamme asiakkaalle ne konkreettiset toimenpiteet, joiden avulla varallisuuden kasvattaminen onnistuisi nyt ja tulevaisuudessa. Pyrimme löytämään ne ympäristöt ja olosuhteet, joissa varallisuuden kerryttäminen ja sen eteenpäin siirtäminen perillisille olisi mahdollisimman tehokasta.

Oikea ajoitus on onnistumisen kannalta erittäin tärkeää, joten suunnitelmamme sisältävät toimenpiteiden ja laskelmien lisäksi aina myös tarkan toteutusaikataulun.

2

Ei ikäviä yllätyksiä

Omaisuuden suunnittelu on tärkeää jokaiselle. Valitettavan moni yllättyy esimerkiksi siitä, kuinka merkittävät veroseuraamukset oman asunnon, mökin ja sijoitusasunnon omistamisella voi olla, jos perintösuunnittelu ei ole ajan tasalla. Usein myös oleellisissa asiakirjoissa kuten testamentissa, avioehdossa tai edunvalvontavaltakirjassa on puutteita. Tiekartta-palvelussa varmistamme, että odottamattomiinkin elämänmuutoksiin on varauduttu mahdollisimman huolellisesti.

Asiakasryhmänä erityisesti yrittäjät ovat hyötyneet palvelustamme, sillä on tärkeää ennakoida yksityis- ja yritysomaisuuden tulevaisuutta kokonaisuuden näkökulmasta.

3

Ainutlaatuisen kattava

Kokonaisuuden hahmottamisella päästään parhaisiin tuloksiin omaisuuden suunnittelussa. Esimerkiksi varallisuuden siirrot, yritysvarallisuuden rakennejärjestelyt ja perintöasiat hoituvat kaikki kerralla kuntoon tehokkaimmin saman palvelun kautta. Pelkillä yksittäisillä toimenpiteillä voi olla ei-toivottujakin seurauksia, jos kokonaistilanne ja asiakkaan tahto eivät ole tiedossa. Kokonaiskuvan kautta turvataan varallisuuden hoito ja sen siirtyminen parhaimmalla tavalla.

Toimivimmat ratkaisut varmistamme käymällä yksityiskohtaisesti läpi jokaisen asiakkaan tilanteen ja toiveet henkilökohtaisissa tapaamisissa, sillä kaikki tapaukset ovat yksilöllisiä. Tiekartta-palvelussa huomioimme yksityishenkilön varallisuuden lisäksi myös mahdollisen yrityksen varat ja omistusjärjestelyt.

Teemun suosikit

Parasta juuri nyt? Syksyn väriloisto luonnossa.

Mottoni? ”Ole nöyrä, mutta älä nöyristele.”

Lempipaikkani? Kesämökki Kuopiossa.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Teemuun

Teemu Pieviläinen
Lakimies OTM

+358 44 564 9255
teemu.pievilainen@premiumgroup.fi