Tämä järjestely yhdistää yritysten laki- ja talousasiat lopullisesti

Miksi ihmeessä hankkia laki- ja taloushallinnon palvelut eri paikasta? Johanna Hämäläinen ja Johan Karlsson kertovat, miksi Premium Group tarjoaa ensimmäisenä Suomessa palvelua, joka yhdistää lain ja taloudenhoidon kokonaisvaltaisesti.

1

Viisaampia päätöksiä

Kun yrityksen asiat asuvat samassa paikassa, tieto kulkee paremmin, tehdään parempia päätöksiä ja asiakas säästää taloudellisesti. Jos yrityksellä on esimerkiksi rahoituskierros tai yritysjärjestely meneillään, on parempi, että myös kirjanpitäjä istuu saman pöydän ääressä. Näin lakiasiantuntijat saavat kattavimman ymmärryksen siitä, mitä numeroiden takana on.

Jotta yritykset voisivat hoidattaa paperiasioitaan fiksummin, kehitimme lain, veroasiat ja taloushallinnon yhdistävän paketin, johon kuuluu kuukausittainen kirjanpito, palkanlaskenta ja pieni määrä lakiosaamista. Meillä on myös kevyempi malli, joka räätälöidään asiakaskohtaisesti. Palveluiden yhdistäminen auttaa tunnistamaan asiakkaan kehityskohteita ja mahdollisuuksia aiempaa paremmin.

2

Ihan kuin in-house mutta osaavampi

Monet pienet, keskisuuret ja kasvuyritykset tarvitsevat oman talousihmisensä ja juristinsa, mutta heitä ei ole kannattavaa palkata talon sisään. Kirjanpito on tyypillisesti helppo ulkoistaa perinteiselle toimijalle, mutta mitäs kun tarvitaan neuvoja tulevaa yrityskauppaa koskien tai HR kysyy tiukan kysymyksen työsopimuksen purkamiseen liittyen? Meillä on vahva kokemus muun muassa vaativista yritys- ja verojuridiikan sekä työoikeuden tapauksista kuin myös riitojen ratkaisusta.

On myös tärkeää, että yritys tekee päätöksensä ajantasaisimman tiedon mukaan. Kumppanilta tulisi vaatia laajan osaamisen lisäksi myös lainsäädännön kehittymisen jatkuvaa seuraamista, jotta asiakkaille voidaan tarjota parhaimpia ratkaisuja.

3

Enemmän yksilöllisyyttä

”Olet vaimoni jälkeen mulle läheisin ihminen”, sanoi eräs asiakas kerran Johannalle. Räätälöidyn palvelun ansiosta asioiden hoitaminen on helppoa ja nopeaa eikä asioita tarvitse selitellä erikseen kirjanpitäjälle ja lakitoimistolle ja toimia näiden välikätenä.

Johanin suosikit

Lempipaikkani? Sänky.

Lapsuuden unelma-ammattini? Miljonääri.

Lempielokuvani? Scarface.

Johannan suosikit

Lempikirjani? Yann Martelin Piin elämä.

Lapsuuden unelma-ammattini? Eläinlääkäri.

Parasta juuri nyt? Lomamatka.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Johanna Hämäläinen
Johtava kirjanpitäjä ja osakas

+358 40 515 7616
johanna.hamalainen@premiumgroup.fi

 

Johan Karlsson
Veroasiantuntija ja osakas

+358 40 562 7112
johan.karlsson@premiumgroup.fi