Onnistuneita kumppanuuksia Premium-tason palvelulla

Family office -juristin työ on mielenkiintoista ja palkitsevaa. Se on palkitsevaa ennen kaikkea sen vuoksi, että tässä työssä pääsee jatkuvasti tapaamaan mielenkiintoisia asiakkaita. Antoisimmat ja mieleenpainuvimmat asiakassuhteet ovat niitä, joissa on oikeasti päässyt vaikuttamaan asiakkaan ja hänen perheensä elämään sekä varallisuuden kasvuun ja sen turvaamiseen. Kyse ei ole ollut vain yhden yksittäisen toimeksiannon hoitamisesta huolella loppuun, vaan kumppanuudesta, jossa juristi ja asiakas jatkuvasti sparraavat toisiaan ja löytävät kuhunkin aikaan ja tilanteeseen sopivat ratkaisut.

Tavoitteet voi pelkistää kahteen asiaan: perhevarallisuuden turvaaminen ja vaurastuminen. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi on ensiarvoisen tärkeää hyvä ja säännöllinen osapuolten välinen keskusteluyhteys, olipa sitten kyse lainsäädännönmuutoksista, yrityskaupasta, uudesta perheenjäsenestä tai vaikkapa ulkomaille muutosta. Juristille saa ja pitää soittaa aina, kun jokin juridinen tai verotuksellinen asia tulee eteen. Myös juristin tulee olla aktiivinen ja pitää asiakkaan tilanne jatkuvasti takaraivossaan. Tärkeintä on tunnistaa missä asioissa asiakas saa juristinpalveluksista lisäarvoa. Usein tämä näkyy myös asiakkaan varallisuuden lisääntymisenä. Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun kumpikin osapuoli on aktiivinen.

Me Premiumilla haluamme varmistaa, että asiakkaidemme henkilökohtaiset ja yrityksen asiakirjat sekä omistusrakenteet pidetään jatkuvasti ajan tasalla. Luontaisesti jatkuva yhteydenpito tapahtuu esimerkiksi veroilmoitus- ja vakuutusasiakkaittemme kanssa.

Premium Law Oy:n toimitusjohtajana tavoitteenani on syventää ja lisätä Premiumin ja asiakkaiden välisiä kumppanuussuhteita. Olemme vain puhelinsoiton päässä toisistamme ja puhelin kulkee aina mukanamme. Family office -juristi ei ole välttämätön paha vaan luottopakki, jonka puoleen voi aina kääntyä.

Yritysasiakkaiden kanssa kuljettu matka yrityksen perustamisesta sukupolvenvaihdokseen ja aina yrityksen myyntiin ovat erittäin palkitsevia. Tuntuu kuin olisi itse ollut mukana rakentamassa yritystä. Ja kai se vähän niin onkin.

Seuraavan kerran, kun puhelimesi soi, se voi olla kumppanuusjuristisi. Lisää Premium Law -juristin puhelinnumero pikavalintoihin. Se kannattaa.

 

Täältä voit lukea lisää kokonaisvaltaisista lakipalveluistamme.