”Meillä koko talo hoitaa asiakkaan asioita”

Tuore toimitusjohtaja Jaana Heikkinen haluaa Premium Groupin olevan läsnäoleva kumppani asiakkailleen. Eri alojen asiantuntijoiden ja kokonaisvaltaisen palvelun avulla asiakas voi tehdä parempia päätöksiä.

Voimakkaasti kasvavan Premium Groupin toimitusjohtajana aloitti marraskuun alussa Jaana Heikkinen. Tehtävä on uusi.

”Halusimme selkeyttää ja yhtenäistää organisaatiota vastaamaan liiketoimintaamme. Meillä laki- ja talouspalvelut ovat yhtä, ja toimitusjohtaja vie yritystä kokonaisvaltaisesti eteenpäin.”

Heikkinen tuli Premium Groupiin keväällä 2017 koordinoimaan taloushallintopalveluita, jotka kasvoivat liiketoimintakaupan mukana.

”Tämä tuntuu luonnolliselta jatkumolta jo tehdylle työlle. Liiketoimintayksiköillä on selkeät omat vetäjät, jotka ovat alansa asiantuntijoita. Minun tehtäväni on koordinoida yritystä tulevaisuuteen.”

Kasvun lisäksi Premium Group keskittyy syventämään asiantuntemusta ja asiakaspalvelua entisestään.

”Usein vastaan tulee tilanne, jossa esimerkiksi taloushallinnon puolella pitää konsultoida myös juristia. Meillä asiakasta palvellaan aidosti kokonaisvaltaisesti, eikä palvelua tarvitse lähteä hakemaan kahdelta tai kolmelta luukulta. Koko talo hoitaa asiakkaan asioita.”

Se, että asiakkaan asiat tunnetaan kokonaisuutena, tuo kustannussäästöä ja olemisen keveyttä.

”Asiantuntijamme seuraavat jatkuvasti, mitä omalla alalla tapahtuu. Meiltä saa sellaista informaatiota, jonka avulla asiakas pystyy toimimaan paremmin ja tekemään viisaampia päätöksiä.”

Heikkinen haluaa, että Premium Group on asiakkailleen läsnäoleva kumppani – oli kyse sitten yrityksestä, yksityishenkilöstä tai säätiöstä. Asiakas tietää aina, kenen kanssa asioi ja voi luottaa siihen, että yrityksen asiantuntijat ovat kehityksen tasalla ja osaavat ennakoida tulevaa.

”Seuraamme tarkasti esimerkiksi sijoitusvakuutuksiin liittyvän lainsäädännön kehittymistä. Taloushallinnon puolella puhumme paljon digitalisaatiosta ja mietimme, millaisia mahdollisuuksia se tuo asiakkaalle.”

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jaana Heikkinen
+358 50 539 9169
jaana.heikkinen@premiumgroup.fi