Huoletonta asuntosijoittamista

Vuokralla asumisen suosio on viime vuosina kasvanut. Ensiasunnon ostoa siirretään myöhemmäksi, kun vuokralla asumisen edut, riippumattomuus ja joustavuus houkuttelevat yhä useampia. Vuokra-asuntojen kysyntä lisää myös asuntosijoittamisen mahdollisuuksia. Asuntosijoittaminen sopii niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin säätiöille. On kuitenkin tärkeä pitää mielessä, että kuten kaikki varallisuudenhoito, myös asuntosijoittaminen edellyttää vankkaa asiantuntemusta ja aikaa. Käytännön vaatimat työt ja ajankäyttö tulevatkin monelle yllätyksenä.

Tasainen vuokratuotto edellyttää toimivaa vuokrasuhdetta vuokralaiseen, huoneiston kunnon ylläpitoa, asianmukaista reagoimista ongelmatilanteissa, taloyhtiön tapahtumien seurantaa sekä varautumista tuleviin muutoksiin. Vuokralaiset saattavat tarvita apua mitä moninaisemmissa ongelmissa. Kun pesukone tai hana vuotaa, huoneistossa on liian kylmä tai kellarikomero on täynnä toisen asukkaan tavaroita, tarvitaan nopeita toimenpiteitä.

Premium Groupin Huoneistopalvelut on erikoistunut kokonaisvaltaiseen, henkilökohtaiseen ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityyn palveluun sijoitusasuntojen hoidossa. Tarjoamme luotettavaa ja asiantuntevaa sijoitusasuntojen hallintaa asuntojen lukumäärästä riippumatta. Palvelumme kattaa niin asuinhuoneistot kuin toimisto- ja liiketilatkin. Halutessaan asiakas voi jättää kaikki asuntosijoittamiseen liittyvät asiat meidän huoleksemme.

Premium Groupissa on saman katon alla kattava laki- ja talousosaaminen. Huoneistopalvelujen asiakas saakin käyttöönsä laajan asiantuntijaverkoston sekä ammattitaitoiset yhteistyökumppanit. Asiakkaamme saavat nimetyn yhteyshenkilön, joka hoitaa yhteydenpidon vuokralaiseen. Vastuuhenkilö seuraa, että vuokrat maksetaan ajallaan ja tekee sopimusehtojen mukaiset vuokrantarkistukset.

Teemme myös yhteistyötä luotettavien vuokravälittäjien kanssa, jolloin uusien vuokralaisten hankinta sujuu joustavasti. Lisäksi meillä on hyvät kontaktit urakoitsijoihin. Avustamme asunnon muutos- ja remonttitilanteissa, kuten taloyhtiön linjasaneerauksen aikana. Voimme muun muassa osallistua alku- tai loppukatselmuksiin ja jopa tehdä materiaalivalinnat aina maaleista peilikaappeihin.

Premiumin Huoneistopalvelut on valmiina yhdessä hoitamaan sijoitusasuntojasi!

Anne Termonen
+358 20 7300 844, anne.termonen@premiumgroup.fi

Elina Häll
+358 20 7300 845, elina.hall@premiumgroup.fi

Leona Luukkonen
+358 40 6688 260, leona.luukkonen@premiumgroup.fi