Haemme vahvan kasvumme tueksi Helsingin Etelärantaan Lakimiesharjoittelijaa

Premium syntyi vuonna 2007 halusta auttaa asiakasta hallinnoimaan varallisuuttaan. Kolmetoista vuotta myöhemmin Premium Group on kokonaisvaltaisen laki- ja talousasianhoidon edelläkävijä. Meillä laki- ja talousasiat kulkevat käsi kädessä. Vaativa asiakaskuntamme arvostaa henkilökohtaista palveluamme ja tiimiemme asiantuntijuutta. Haemme nyt vahvan ja vakaan kasvumme tueksi Helsingin Etelärantaan osa-aikaista

 

LAKIMIESHARJOITTELIJAA

Toimenkuvasi sisältää laajasti juristien avustamista sekä asiakkaidemme toimeksiantoihin liittyvien kysymysten ratkaisemista. Olet opintojesi keski- tai loppuvaiheilla ja sinulle on toivottavasti jo hieman käytännön kokemusta työskentelystä juridisten asioiden parissa. Pidät asiakaspalvelusta, joka sujuu hyvin suomeksi ja myös englanniksi tarvittaessa – ruotsin kielitaito katsotaan suureksi eduksi, vaikka sitä emme edellytäkään. Katsomme eduksi erityisesti vero- ja/tai yritysjuridiikkaan kohdistuvan kiinnostuksen ja kokemuksen.

Arvostamme Premiumissa halua kehittyä ammatillisesti avoimin mielin. Olet työtä pelkäämätön ja oma-aloitteinen ja koet uudet asiat hyvänä haasteena. Työntekijänä olet vastuullinen sekä ratkaisukykyinen ja kysyt rohkeasti neuvoa, jos asiat eivät selviä oma-aloitteisesti. Pystyt kiireen keskelläkin hyvään vuorovaikutukseen asiakkaidemme ja tiimin kanssa. Olet kykenevä hoitamaan asiat myös englanniksi.

Tarjoamme uransa alussa olevalle asiantuntijatyöskentelyn omakseen kokevalle henkilölle mahdollisuuden kehittyä eteenpäin. Harjoittelijoiden palkkauksessa pidämme ohjenuorana Lakimiesliiton suosituksia.  Premium tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja työtehtäviltään vaihtelevan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi muiden asiantuntijoiden avulla. Kokemuksesi ja osaamisesi kasvaessa saat myös vastuullisempia tehtäviä. Oikean henkilön löytyessä toivomme mahdollisuuksien mukaan pidempiaikaistakin yhteistyötä.

Tutustu yritykseemme www.premiumgroup.fi.

Hae paikkaa tästä 

tai

Lähetä hakemus viimeistään 17.1.2021 osoitteeseen office@premiumgroup.fi
Aihekenttään: Law traineerekry ”omanimi”

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Taru Lumme, taru.lumme@premiumgroup.fi