Haemme taloushallinnosta kiinnostunutta HARJOITTELIJAA

Meillä on paikka avoinna taloushallinnosta kiinnostuneelle

HARJOITTELIJALLE Säätiöiden kirjanpidossa.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.5. – 31.8.2021.
Aloitus on joustava toukokuun aikana.

 

Työtehtävät

Säätiöiden taloushallinto tulee vaihtamaan käyttämäänsä kirjanpitojärjestelmää, jolloin työtehtäviisi kuuluu laajasti sekä taloushallinnossa että järjestelmänvaihdossa avustaminen.

Taloushallinnon tehtävissä osallistut maksuliikenteen ja ostoreskontran hoidon sekä maksujen seurannan lisäksi muihin asiakkaiden taloushallinnon avustaviin tehtäviin. Käsittelet mm. verohakemuksia sekä säätiöiden taloushallintoon kuuluvana erityispiirteenä apurahailmoituksia. Lisäksi tulet hoitamaan arkistointia ja asiakkaiden dokumenttien skannausta tarpeen mukaan.

Järjestelmävaihtoon liittyen tulet kesän aikana vastaamaan siirrettävän materiaalin organisoinnista jatkokäyttöä varten.

 

Edellytykset

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai olet mahdollisesti opintojesi loppuvaiheilla. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Omaat hyvät IT-taidot ja osaat suunnitella työtehtävien kokonaisuuksia. Eduksesi katsomme myös aiemman kokemuksen taloushallinnosta. Tehtävässä tarvitaan myös jonkin verran ruotsin kielen osaamista.

Arvostamme numerotarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Huolellisuus ja palveluhenkisyys ovat sinulle luontaisia ominaisuuksia positiivisen ja ystävällisen asenteesi lisäksi. Olet oma-aloitteinen ja pystyt luomaan uusia toimintamalleja. Työtehtävät hoidat itsenäisesti ja pystyt hallitsemaan sekä työpäivääsi että töiden tärkeysjärjestystä.

 

Edut

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja kannustavan työympäristön erikoisalalla. Saat itse vaikuttaa työsi organisointiin ja toteuttamiseen. Työskentelet mukavien ja huumorintajuisten työkavereiden kanssa viihtyisissä työtiloissa Helsingin ydinkeskustan tuntumassa Etelärannassa.

 

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä! Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Lähetä hakemus viimeistään 22.4.2021 osoitteeseen hanna.peltonen@premiumgroup.fi

Aihekenttään: Harjoittelija ”omanimi”

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella samasta sähköpostiosoitteesta.