Etsimme Premium Groupin Helsingin toimistoon uutta KIRJANPITÄJÄÄ

Premium Group on kokonaisvaltaisen laki- ja talousasianhoidon edelläkävijä. Meillä laki- ja talousasiat kulkevat käsi kädessä. Vaativa asiakaskuntamme arvostaa henkilökohtaista palveluamme ja tiimiemme asiantuntijuutta. Haemme nyt vahvan ja vakaan kasvumme tueksi Helsingin Etelärantaan.

 

KIRJANPITÄJÄÄ

Toimenkuvasi sisältää laajasti kaikkea yhtiömuotoisten asiakkaidemme taloushallintoon liittyviä tehtäviä ostolaskujen, reskontrien ja maksuliikenteen hoidosta juoksevan kirjanpidon tehtäviin sekä palkkahallintoa. Vastaat itsenäisesti asiakkaiden taloushallinnon hoitamisesta. Etuna pidämme, mikäli pystyt hoitamaan myös tilinpäätöksen ja veroilmoituksen.

Sinulla on käytännön kokemusta ainakin muutaman vuoden ajalta kokonaisvaltaisesta taloushallinnosta ja palkkojen hoitamisesta sekä hyvä kaupallinen koulutus. Hallitset kirjanpidon ymmärrät taloushallinnon vaatimien toimintojen kokonaisuuden.  Olet myös käyttänyt sähköisiä talousohjelmistoja. Käytössämme on Procountor ja Netvisor. Asiakaspalvelu on sinulle tuttua ja sujuu hyvin suomeksi ja myös englanniksi tarvittaessa -ruotsin kielitaito on suureksi eduksi.

Arvostamme halua kehittyä ammatillisesti avoimin mielin. Olet työtä pelkäämätön ja koet uudet asiat hyvänä haasteena. Kysyt rohkeasti neuvoa, jos asiat eivät selviä oma-aloitteisesti. Pystyt kiireen keskelläkin hyvään vuorovaikutukseen asiakkaidemme ja tiimin kanssa. Huumorintajukaan ei ole haitaksi rennossa työyhteisössä!

Tarjoamme taloushallinnon omakseen kokevalle henkilölle mahdollisuuden mielekkääsen ja motivoivaan työhön sekä mahdollisuuden kasvattaa omaa ammttitaitoaan yhä pidemmälle. Mukavien työkavereiden lisäksi saat bonuksena mahtavan sijainnin aivan Helsingin ytimessä Kauppatorin laidalla!

Lisätiedot ja hakemukset pyydämme osoittamaan osoitteeseen: jaana.heikkinen@premiumgroup.fi

Tutustu yritykseemme www.premiumgroup.fi.