Työskentely Premiumilla on sujuvaa – saan kaivattua vastuuta ja vapautta

Premium Groupin työpaikkailmoitus tuli vastaan sattumalta, kun katselin mitä työmarkkinoilla olisi tarjota. Edellisessä työpaikassani tuli tunne, että tehtävä ei vastaa osaamistani ja kun näin Premiumin työpaikkailmoituksen, kiinnostuin heti. Tehtävä vaikutti monipuoliselta ja mielenkiintoiselta. Kaipasin tehtävääni vastuuta ja pienessä sekä matalahierarkisessa yrityksessä saisin juuri sellaista.

Työskentely on itsenäistä, mutta turvaverkosto on aina ympärillä – ongelmatilanteissa saa heti tukea ja neuvoja.

Työskentely Premiumilla on sujuvaa ja saan työssäni kaivattua vastuuta ja vapautta. Työntekijöihin luotetaan ja Premiumilla on todellinen yhteen hiileen puhaltamisen meininki. Kenellekään ei ladata liian isoa työkuormaa, vaan työntekijöistä oikeasti huolehditaan ja välitetään. Ilmapiiri Premiumilla on kannustava, huomaavainen ja huolehtivainen.

Saattaa kuulostaa kliseiseltä, mutta työyhteisömme on kuin yksi iso perhe. Työkavereita autetaan ja kuunnellaan, jaamme niin työ- kuin vapaa-ajankin asiat. Huumori on läsnä jatkuvasti ja joskus tiimipalaverimme ovatkin yhtä naurua, kun vaihdamme kuulumisia työasioiden lomassa. Yhteiset lounaat ovat myös mukava katkaisu työpäivään.

Työskentelen palkkapuolella kahden hengen tiimissä ja teemme todella tiivistä yhteistyötä keskenämme. Yhteistyömme on saumatonta ja kehitämme yhdessä työskentelyämme eteenpäin. Tieto kulkee hyvin ja avoimuus on tärkeässä arvossa. Myös muun taloushallinnon porukan kanssa yhteistyö sujuu loistavasti.

Yrityksenä Premium on ihmisläheinen, helposti lähestyttävä, iloinen ja ehdottomasti huumorintajuinen.

Jos kuvailisin Premiumia kahdella sanalla, olisivat ne – Asiantunteva ja innovatiivinen. Kaikkien kehitysideat ovat tervetulleita ja kaikkia kuunnellaan, avoimuus ja kommunikaatio toimii.