Kiinnostuksen kohteesta ammatti

Suomen Turun kasvatti Anniina Kanervamäki on Premiumin lakitiimin uusin vahvistus. Anniina aloitti Premiumilla lokakuun alussa ja tuo mukanaan yhtiö – ja verojuridista osaamista.  

Anniina valmistui toukokuussa 2022 Turun yliopistosta Oikeustieteiden maisteriksi. Hän päätyi lukemaan oikeustieteitä, koska häntä kiinnosti juristin työn monipuolisuus sekä työn liittyminen kaikkeen toimintaan yhteiskunnassamme.

Opintojensa aikana Anniina työskenteli muun muassa Verohallinnolla ulkomaisten yhteisöjen lähdeverotuksen parissa, KPMG:llä Tax & Legal traineena sekä sähköyhtiö Helenillä Junior juristina. Oikeus-aloista Anniinaa kiinnostaa henkilökohtaisesti eniten yhtiö-, sopimus- ja vero-oikeus. Hän onkin päässyt kerryttämään näihin oikeudenaloihin liittyviä työtehtäviä monipuolisesti aikaisemmissa työpaikoissaan.

Vapaa-ajalla Anniinan löytää todennäköisimmin CrossFit boxilta tai lenkkipolulta. Hän haaveilee myös omasta lenkkikaverista – Coton De Tuléar rotuisesta koirasta, joita on perhepiirissä useampi kappale. Premiumin ihastuttavat toimistokoirat eivät kuulema ole helpottaneet tätä haavetta.

Anniinan mielikuva Premiumista oli, että Premiumilla on hyvä työilmapiiri ja osaavia juristeja.

Olen viihtynyt erittäin hyvin, minut on otettu lämpimästi vastaan ja voin allekirjoittaa edellä mainitut mielikuvat täysin.

Anniina on erikoistunut yhtiö- ja vero-oikeuteen, mutta hoitaa mielellään monipuolisesti erilaisia toimeksiantoja. Ensimmäisen kuukauden aikana Premiumilla Anniina on päässyt keskittymään riskikartoituksiin, perhe- ja jäämistöoikeudellisiin toimeksiantoihin sekä yritysjuridisiin asioihin.